Ludieke actie Groenteboer Edwin Kors uit Heemstede.

 

 

Groenteboer Edwin Kors werd woensdagochtend verrast door twee vrouwen die zijn zaak binnenliepen. Tijdens het afrekenen van de groente betaalden zij niet met geld maar met twee A-4’tjes. Eerst kon de groenteboer zijn ogen niet geloven. Maar de twee vrouwen wisten hem te verzekeren dat het inderdaad om twee echte kaarten zou gaan. De man schoot vol toen hij besefte dat hij samen met zijn zoontje naar de wedstrijd kon.

 

Lees meer

Fresh! unieke vers beleving in Leidschendam

Leidschendam, je denkt er niet meteen aan om een dagje te gaan shoppen. Maar met de komst van het winkelcentrum Mall of the Netherlands is het zeker de moeite waard om een dagje Leidschendam in te plannen. Momenteel nog volop in aanbouw, maar de planning is dat volgend jaar het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland gereed zal zijn.

Lees meer

Nieuwe toonbankenlijn geplaatst in Oud-Beijerland

Afgelopen dinsdag hebben we een nieuwe toonbankenlijn geplaatst in Oud Beijerland. Een nieuwe zelfbedieningstoonbank en een occasion Contendro koeltoonbank aangevuld met een op maat gemaakt stukje interieur zorgen voor een prachtig geheel.

We wensen de heren Both veel succes en een goede verkoop toe.

Lees meer

Boerderijwinkel Lizette weer geopend

Vorige week is de Boerderijwinkel van Eric en Lizette in het Limburgse Sint Joost weer open gegaan na een korte verbouwing. Binnenkort zal hier meer informatie te vinden zijn over deze winkel. De foto’s kunt u nu al bekijken bij de projecten.

 

Lees meer

Kors Traiteur, Groente & Fruit speelt in op de wensen van de mensen

Op de Binnenweg in het Noord-Hollandse Heemstede is al meer dan 23 jaar de speciaalzaak van Edward Kors gevestigd. Edward is als 15 jarige jongen begonnen met een bijbaantje bij de plaatselijke groenteboer. Tot op heden heeft hij altijd in de groenten- en fruitbranche gewerkt.  Toen de mogelijkheid zich voordeed om de bestaande groentewinkel over te nemen op de Binnenweg is Edward dus voor zichzelf begonnen. Samen met echtgenote Saskia en een vast team aan medewerkers runt hij hier een echte speciaalzaak met allure.

Lees meer