Even voorstellen

Toonen Winkelinterieurs is een allround winkelinrichter die beschikt over een hecht team van ervaren specialisten. Zo gaat onze specifieke kennis van winkelinterieurs voor de AGF-branche (aardappelen, groente en fruit) maar liefst twee generaties terug! Deze expertise is gaandeweg uitgebreid met vele andere versgroepen. Bovendien kunt u voor een passend interieur, voor een combinatie van verschillende versgroepen ook bij Toonen Winkelinterieurs terecht.

Dankzij ons complete dienstenpakket en nauwgezette project coördinatie is Toonen Winkelinterieurs uitgegroeid tot een allround winkelinrichter met een goede reputatie en betrouwbare staat van dienst.

Voor ons geldt van ontwerp tot realisatie: afspraak is afspraak!

Zorgeloos een nieuwe winkelinrichting!

De coördinatie van alle werkzaamheden in het gehele project worden verzorgd door de adviseur van Toonen Winkelinterieurs die de opdracht met u heeft doorgesproken. De projectcoördinator regelt van begin tot eind de werkzaamheden van bijvoorbeeld de aannemer,koelmonteur, elektricien, interieurbouwer en loodgieter. Hoe groot of klein het project ook is. Dit voorkomt fouten en communiceert voor u als opdrachtgever wel zo prettig.

Omdat het gehele pakket werkzaamheden voor een project omvangrijk en gecompliceerd kan zijn, is een goede onderlinge afstemming meer dan noodzakelijk. Onze nauwkeurige voorbereiding die ook nog eens volledig op tekening staat, zorgt er in dat geval voor dat het totale project op tijd en binnen het budget tot stand komt. Een veilig idee.

Wilt u meer weten, informatie of advies? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via het contactformulier maar u kunt ons natuurlijk ook direct bellen op 0343 56 30 30

 

Lees verder op de pagina ‘van ontwerp tot realisatie’