Winkelcentrum Koedijkslanden is het hart van de gelijknamige jaren zestig wijk in Meppel. Het winkelcentrum is tot de jaren negentig meegegroeid met de wijk, van winkelstraat tot een overdekt winkelcentrum. Enige tijd geleden bleek dat het winkelcentrum niet meer voldoet aan de huidige behoeften van de consument en had het onderhoud nodig. Nu is een deel van het oude winkelcentrum is gesloopt. Op de plek van de oude passage zijn appartementen gekomen. De bestaande winkels worden ‘omgedraaid’, zodat er een naar buiten gekeerde winkelstraat ontstaat als uitloper van het plein. Het Rembrandtplein is echt het centrale punt geworden. Het winkelcentrum Koedijkslanden wordt dus weer helemaal up-to-date met winkels, maatschappelijke voorzieningen en niet te vergeten 250 parkeerplaatsen.

Westerbeek Groente en Fruit is al jaren gevestigd op winkelcentrum Koedijkslanden. In de periode van 12 juli tot 12 november 2016 was de groentewinkel gehuisvest op een tijdelijke locatie op het winkelcentrum. Sinds donderdag 17 november is Westerbeek Groente en Fruit officieel open op hun nieuwe locatie, Rembrandtplein 38. Een prachtige locatie vlak bij andere verswinkels en supermarkten.

 

 

 

 

 

 

 

 

De winkel is voorzien van diverse jong gebruikte AGF stellingen. Ook niet te missen is het Carthago wandkoelmeubel. Dit prachtige multifunctionele wandkoelmeubel biedt de mogelijkheid om voorverpakte producten gekoeld te kunnen presenteren. De winkel is ingericht in een zelfbedieningssysteem, waarbij de klant volgens de routing door de gehele winkel loopt en eindigt bij de afrekenbalie. Het geheel is uitgelicht met LED verlichting en boven de balie zijn extra sfeerlampen opgehangen.

We wensen de familie Westerbeek en medewerkers veel succes en een goede verkoop met deze prachtige winkel.

Meer foto’s kunt u vinden in de projectgalerie.