Sinds 2010 bevindt zich in het hart van Bergeijk Floor’s Groente en Fruit. Deze groente- en fruitspeciaalzaak is gevestigd tussen de bakker en slager en maakt dus de ‘versstraat’ compleet. De winkel wordt gerund door de enthousiaste onderneemster Floor Reniers.

Floor’s groente en fruit bied een ruim assortiment in aardappelen, groenten en fruit. Biologische producten zijn leverbaar op bestelling en één maal in de week af te halen in de winkel. De rauwkostsalades, gesneden fruit en maaltijden komen vers uit eigen keuken. Maar ook voor salades kunt u naar Floor’s Groente en Fruit. In 2012 heeft de koeltoonbank plaatst gemaakt voor een saladebar. Hier kunnen de klanten zelf hun salade laten samenstellen. Er is een uitgebreide keuze aan ingrediënten en dressings.
Nu, in 2016 had Floor meer koelpresentatieruimte nodig. Toonen Winkelinterieurs heeft onlangs  het huidige wandkoelmeubel vervangen voor een jong gebruikt Carthago  wandkoelmeubel.

 

Nu, in 2016 had Floor meer koelpresentatieruimte nodig. Toonen Winkelinterieurs heeft onlangs  het huidige wandkoelmeubel vervangen voor een jong gebruikt Carthago  wandkoelmeubel. Dit wandkoelmeubel van ongeveer 2,5 meter lang is voorzien van drie schappen en een bodemplaat. Om de producten optisch nog mooier te laten lijken is er aan de rechterzijde en boven iedere presentatielaag een spiegel geplaatst. Dit Carthago  wandkoelmeubel is geschikt om voorverpakte producten te presenteren.

 

 

 

 

 

 

 

We wensen Floor en medewerker veel succes en een goede verkoop.