Op woensdag 17 september zijn de deuren geopend van de groentespeciaalzaak “de Waag”in het Gelderse ‘s-Heerenberg Tijdens de gezellige, drukbezochte receptie nam Marian Marissink de vele attenties dankbaar in ontvangst.


 

 

 

 

 

 

In 2014 werd bekend dat “De Waag” moest gaan verhuizen naar een ander pand in de Molenpoortstraat. Na lang onderhandelen met de projectontwikkelaar, is de winkel nu gevestigd in het nieuwe pand.


 

 

 

 

 

 

Een deel van het interieur uit het vorige pand is mee verhuisd naar de nieuwe locatie en het andere deel is vernieuwd. Toonen winkelinterieurs heeft met fraaie meubelen een passende oplossing gevonden binnen het budget.

 

 

 

 

 

 

 

In deze winkel is gekozen voor een bedieningssysteem. De bewerkte producten worden gepresenteerd in de Contendro koeltoonbank. Deze toonbank is speciaal ontwikkeld voor het presenteren van gesneden groenten, rauwkost en salades. Naast de Contendro bevinden zich Crescendo kistentoonbanken.

 

Voorverpakte groenten worden gepresenteerd in het multifunctionele ‘Carthago’ wandkoelmeubel. Dit wandkoelmeubel is voorzien van een Presto indeling. Met de realisatie van deze mooie winkel is dus ook de groentespeciaalzaak behouden gebleven in ‘s-Heerenberg. We wensen mevrouw Marissink, dochters en medewerkers veel succes en een goede verkoop toe.