Van Rijn Culinair, een familiebedrijf met al meer dan 60 jaar passie voor vers. De winkel van Cock van Rijn bevindt zich op de Damstraat in Leidschendam. Ondertussen is ook de vierde generatie groentemannen/vrouwen aan de slag in de zaak. Met haar grenzeloze passie voor koken zorgt Chantal Kloosterman- Van Rijn dat er iedere dag heerlijke producten uit de keuken komen.

Het was alweer 18 jaar geleden dat er iets aan de winkel was gedaan. Cock en zijn dochter Chantal gaven Toonen Winkelinterieurs het vertrouwen om met een passende oplossing te komen. In een korte tijd is de winkel gerestyled tot een moderne verswinkel.

De routing in de winkel is nagenoeg hetzelfde gebleven. Er nieuwe stellingen geplaatst, waar de overheerlijke producten duidelijk, overzichtelijk en binnen handbereik gepresenteerd worden. Ook zijn de toonbanken vervangen. Er is een gereviseerde Contendro koeltoonbank en een maaltijdtoonbank geplaatst. Hierdoor is er meer dan genoeg ruimte om alle maaltijden en salades te presenteren.

 

 

 

 

 

 

 

Door onder andere de koeltoonbanken met maaltijden en salades, wordt de consument in deze winkel nog echt traditioneel bediend. Hierdoor ontstaat er goed contact met de klant. Om impulsaankopen te stimuleren, is er aan de zijkant van de toonbank nog een extra presentatiedisplay gemaakt. Hierin kunnen gemakkelijk mee te nemen producten worden gepresenteerd, zoals mandarijnen.

Er is door Toonen Winkelinterieurs gebruik gemaakt van warme en natuurlijke kleuren. De prachtige kleuren van de producten vallen nu echt meer op. Ook het systeemplafond is geheel vernieuwd en uitgevoerd met LED verlichting. De toonbanken zijn extra uitgelicht door onder andere twee mooie hanglampen met LED productverlichting.

Het bestaande logo van Van Rijn Culinair blijft gehandhaafd en is onder andere aan de binnen en buitenzijde van de winkel terug te vinden. Het is aangevuld met enkele belevingsfoto’s en teksten. Hiermee is het overduidelijk wat Van Rijn Culinair aanbiedt.

 

 

 

 

 

 

 

Het huidige assortiment is uitgebreid met vers gebrande noten, mooie olijfolies en vruchtensappen. Ook deze producten worden versterkt door belevingsfoto’s.

Van Rijn Culinair is ook online zeer actief. Naast de eigen website is in 2012 door Van Rijn Culinair “De maaltijdchef” opgericht. Dit is een online maaltijden winkel waar de klanten zelf hun complete maaltijd kunnen samenstellen via een 4-stappen plan. Deze maaltijden kunnen dan worden opgehaald in de winkel. Het ruime assortiment van versbereide maaltijden zorgen ervoor dat u zelf niet meer hoeft te koken.

Van Rijn Culinair doet zijn naam dus echt eer aan. Een werkelijke culinaire beleving die u nu niet alleen geproefd, maar ook gezien moet hebben.

We wensen de familie Van Rijn en medewerkers veel succes en een goede verkoop toe.

Meer foto’s kunt vinden in de projectgalerie.