Heusden is een prachtige vestingstad in de provincie Noord-Brabant. In 1968 is er begonnen met het in oude stijl restaureren van Heusden. Deze restauratie heeft zo’n veertig jaar geduurd. En dat is tegenwoordig nog goed te zien in het centrum van Heusden. Heusden beschikt over een prachtige jachthaven met vaste ligplaatsen en passantenplaatsen. Vooral in de zomer wordt Heusden veel bezocht door toeristen.

De Vitaminehof is al 10 jaar een begrip in Heusden en omgeving. Onlangs is De vitaminehof binnen Heusden verhuisd naar een groter pand. Gepaard met deze verhuizing is ook de naam veranderd en het assortiment uitgebreid. Zo kunt u hier tegenwoordig niet alleen terecht voor groente en fruit, maar ook voor o.a. kaas, eieren, zuivel producten, noten, vlees en vleeswaren, kruidenierswaren en zelfs schoonmaakmiddelen.

Ook voert het Hof van Heusden hun private label met ambachtelijke streekproducten naar eigen recept. De werkdag van Theo en Petri begint iedere dag in de snijkeuken. Daar bereiden ze dagelijks verse maaltijden, salades, soepen en vruchtensappen. Wanneer de consument door de diversiteit van de producten moeite heeft met kiezen, is er altijd de mogelijkheid om eerst even te proeven.

 

 

 

 

 

 

 

Het nieuwe kale winkelpand is in tweeënhalve week volledig omgetoverd tot winkel. Het grootste deel van de winkel is ingericht in een zelfbedieningsconcept. Echter is het gedeelte waar de maaltijdtoonbank en Luciano AGF-stelling (met geïntegreerde LED-verlichting, waardoor de producten niet warm worden) staan, wel in een bedieningssysteem. Hier is tevens ook het afrekenpunt gecreëerd. De winkel is ingericht met enkele jong gebruikte meubelen, die zijn aangevuld met een volledig op maat gemaakt interieur. Waarbij enkele presentatiemeubels om de kolommen heen gebouwd zijn. De winkel is ingericht met diverse presentatiemeubelen, schappen, koeltoonbanken, vrieskasten en een wandkoelmeubel. De kleuren van de meubelen zijn perfect op elkaar afgestemd.

Het geheel is aangekleed door middel van reclame en verlichting. Er zijn sfeerfoto’s en freesletters geplaatst. De gehele winkel wordt verlicht door middel van LED verlichting die is bevestigd aan een spanningsrails.

 

 

 

 

 

 

 

Op woensdag 30 november is tijdens de receptie de winkel officieel geopend door Burgemeester Jan Hamming. Tijdens deze receptie maakte o.a. familie, vrienden en zakenrelaties kennis met Hof van Heusden. Wanneer u in de buurt bent is het zeker de moeite om een bezoekje te brengen aan deze prachtige winkel in Heusden.

We wensen Theo en Petri veel succes en een goede verkoop toe.

Meer foto’s kunt u binnenkort bewonderen in de projectgalerie.