Het winkelcentrum Hoog Ambacht ligt centraal in de wijk De Volgerlanden in Hendrik Ido Ambacht. Een nieuwbouwwijk met uiteindelijk 11.000 inwoners. Het wijkwinkelcentrum is in 2010 opgeleverd. Sinds deze week is winkelcentrum Hoog Ambacht ook een groentespeciaalzaak rijker, uw Groenteman “Paul’s Vitaminerijk”.

Toonen Winkelinterieurs is de uitdaging aangegaan om een winkelontwerp te maken, overzichtelijk met toegankelijke meubelen.

De winkel Pauls’Vitaminerijk start onder de vlag van ‘Uw Groenteman, ver(s) weg de beste. Dit keurmerk voor de  groentespecialist is ontwikkeld door Groothandel Willem Dijk te Enschede. André Breukers, de adviseur van Willem Dijk Groothandel was met raad en daad aanwezig voor het openingsklaar vullen van de winkel. Het vitrineplan voor deze winkel is opgesteld door Frank van der Werf, werkzaam bij Bonfait.

De winkel is ingericht in een zelfbedieningssysteem. Met de routing door de winkel loopt de consument  om het middeneiland heen. Het middeneiland biedt de mogelijkheid om diverse producten te presenteren. Groenten en fruit, maar ook noten en zelfs gekoelde producten in een Impuls koelvitrine. Het afrekenpunt is ook in het middeneiland gecreëerd. Met dit middeneiland staat de medewerker centraal in de winkel en kan er bij binnenkomst direct contact met de klant gemaakt worden.

 

 

 

 

 

 

 

Bij  deze winkel is er gekozen voor een lichte kleur voor het interieur en de wandbekleding. Achter in de winkel staat het multifunctionele ‘Carthago’ wandkoelmeubel in een Stakkato uitvoering. Dit is een zelfschep uitvoering  met voorverpakte producten ervoor gepresenteerd. De bodem van dit 3,75 meter lange wandkoelmeubel is voorzien van 11 1/1 GN-bakken. Daarboven zijn aan de linkerzijde nog twee rijen met schappen en spiegels. En aan de rechterzijde zelfs drie rijen met schappen om bewerkte producten op te presenteren.

 

 

 

 

 

 

 

De winkel is voorzien van pakkende reclame. Onder andere belettering, sfeerfoto’s en vlaggen maken het geheel compleet en sfeervol. De gedeelde sfeerfoto’s zijn bij dit project  verticaal geplaatst. Met de mooie presentatie bakken eronder, passen deze sfeerfoto’s perfect bij de producten.

Ook speciaal voor deze winkel is er een verlichtingsplan opgesteld. De gehele winkel is uitgelicht met energiezuinige LED-verlichting.  Alle lampen zijn bevestigd aan een spanningrails.  De hanglampen benadrukken het afrekenpunt nog extra.

Achter de winkel bevindt zich de verwerkingsruimte en opslag. Vanuit de verwerkingsruimte is een doorkijk gemaakt naar de winkel. Op deze manier  is er vanuit de verwerkingsruimte  zicht op de winkelvloer.

Kortom deze prachtige winkel in Hendrik Ido Ambacht is zeker een bezoek waard.

We wensen Paul en medewerkers veel succes.

Meer foto’s kunt in vinden in de projectgalerie.