In  de kop van de provincie Overijssel  in de plaats Steenwijk heeft Erwin Pit de deuren geopend van zijn  AGF speciaalzaak.

Na jaren als afdelingschef en als bedrijfsleider van AGF afdelingen in diverse supermarkten  werkzaam te zijn geweest is de ambitie een eigen onderneming te starten gerealiseerd.

Nadat er een pand gevonden was in het centrum van Steenwijk heeft Erwin  Pit Toonen Winkelinterieurs benaderd voor de inrichting van zijn speciaalzaak. Er is gekozen voor een combinatie van jong gebruikte en nieuwe meubelen opgesteld in een selfservice concept met een centaal afrekenpunt. De geplaatste AGF stellingen zijn het model “Luciano Trio” voorzien van geïntegreerde LED verlichting.

In het open selfservice  koelmeubel worden de heerlijke eigengemaakte maaltijden gepresenteerd. Naast het ruime assortiment verse groenten en fruit vind je hier ook vruchtensappen van Schulp , streekproducten, kaas en noten aan. Er is gekozen voor een open keuken opstelling waarin dagelijks de vers bereide maaltijden en salades samengesteld worden. De nieuw geplaatste koelcel is onder handbereik en voorzien van een geluidsarme, energiezuinige koelmotor. Het “Carthago” multifunctionele  wandkoelmeubel is een Presto (met schappen) uitvoering en eveneens voorzien van geluidsarme, energiezuinige koelmotor.

Het voorste gedeelte van de winkel wordt verlicht door LED armaturen op spanningrails geplaatst. De reclame de kleurstelling van het pand zorgen voor een fraai geheel.

We wensen Erwin en echtgenote Peggy veel succes en werkplezier toe

Klik hier voor onze galerij met alle foto’s!