Jan-Willem Tijssen, een gedreven ondernemer met een passie voor hoogwaardige maaltijden heeft besloten om zijn bloeiende bedrijf in Puiflijk uit te breiden met een tweede locatie in Heesch om nog meer klanten te bedienen. Deze uitdaging is Jan-Willem samen aangegaan met echtgenote Jose, compagnon Bob van den Hark, vestigingsmanager Anne Brands en team.

 

Jan-Willem begon in 1990 als lokale groenteboer in Puiflijk en heeft de winkel inmiddels laten groeien tot een uitgebreide Verswinkel. Dagelijks worden er in de professionele keukens in Puiflijk en Heesch door een team van ervaren koks, verse producten geproduceerd zoals ambachtelijke maaltijden, soepen, pasta’s desserts en salades.

De overheerlijke homemade bereide soepen worden gepresenteerd in een Carthago wandkoelmeubel.

De senioren kunnen bij Tijssen terecht voor een gemakkelijke bezorgservice waarbij wekelijks verse maaltijden en andere vers producten aan huis bezorgd worden.

 

De slagerij afdeling Gelderblom- van Orsouw met ondernemer Michel, echtgenote en medewerkers brengen een ruim assortiment met een uitbreiding van grill producten.

Als u de routing in de winkel gevolgd heeft treft u het afrekenpunt aan. Deze is voorzien van een Cikam geldmachine wat veel gemak geeft.

Als je deze Verswinkel betreedt valt de open en transparantie sfeer op.

 

Toonen Winkelinterieur heeft de winkel in Puiflijk ingericht en heeft ook de aanpassingen en leveringen aan het interieur van het tweede filiaal in Heesch mogen verwezenlijken.

Wij wensen Jan-Willem, slager Michel en alle medewerkers veel verkoopplezier toe.

Voor meer informatie over Toonen Winkelinterieurs en onze diensten kunt u contact met ons opnemen via info@toonenwinkelinterieurs.nl

Klik hier voor de volledige fotogallerij!