Burdaard is een dorp aan de Dokkumer Ee in de provincie Friesland.  Een leuk weetje is dat tijdens een Elfstedentocht Burdaard tweemaal gepasseerd wordt.  In dit dorp is de Versmarkt

’t Bakkerswinkeltsje gevestigd van Ineke en Otte Verbeek.

Als zoon van de eerste Friese melkboer heeft Otte 15 jaar langs de deuren zuivel verkocht.

Na jaren samen met Ineke op de markt vlees verkocht te hebben heeft het echtpaar in 2012 de stap genomen in hun dorp de deuren te openen van een Versmarkt  ’t Bakkerswinkeltsje. Tien jaar verder is de stap gezet over te gaan naar een ander pand. Een rigoureuze verbouwing van het pand was nodig waar voorheen  een  ijzerwarenwinkel was gevestigd.

Wat meteen opvalt bij het betreden van de winkel is de keur aan verse streekproducten zoals de Biologische Boerenzuivel in glazen flessen en het ruime assortiment brood en banket van bakkerij van den Berg uit Burgum. Ook voor vers vlees en diverse worstsoorten, dagverse groenten en fruit en kruidenierswaren bent u hier aan het juiste adres.

Het vertrouwen voor de verbouwing en inrichting van het nieuwe pand is door Ineke en Otte neergelegd bij Toonen Winkelinterieurs. Voor de presentatie van het verse vlees is gekozen voor het multifuctionele Carthago wandkoelmeubel. De AGF-stelling, type Waterval  presenteert fraai de groente en fruit. De diepvries- en wandkoelmeubel zijn in- en uitwendig uitgevoerd inde kleur zwart. Een deel van de koelingen zijn voorzien van separaat opgestelde energiezuinige, geluidsarme koelmotoren. Het pand is voorzien van LED verlichting, deels inbouw en deels opbouwspots  op spanningsrails geplaatst. Uit het zicht van de winkel is een koel- vriescel combinatie geplaatst. In- en uitpandig is er fraaie reclame aangebracht.

 

We wensen Ineke en Otte veel succes en een goede verkoop toe!

 

Klik hier voor de fotogalerij.