Raamsdonk is een klein dorp in de Noord-Brabantse gemeente Geertruidenberg. Wanneer begin 2013 bekend werd dat de slager in Raamsdonk er mee ging stoppen. Hebben Jolanda en Hanno Strien besloten om hun assortiment uit te breiden met streekproducten. In twee weken tijd is een deel van Van Strien Diervoeders en Ruitersport omgebouwd tot Smaakrijk.

Smaakrijk biedt een breed assortiment aan streekproducten, groenten en fruit, vers vlees en vleeswaren. Maar ook zelfgebrande noten, geschenkpakketten en boerenkaas kunt u vinden bij Smaakrijk. De producten worden zorgvuldig geselecteerd bij boeren en tuinders in Raamsdonk, Waspik, Made, Hank, Klein Dongen, Sprang-Capelle en Drunen.

In de loop der jaren is het assortiment ook uitgebreid met maaltijden, smulplanken en buffetten. Zelfs een complete Green Egg barbecue op locatie is mogelijk .

 

 

 

 

 

 

 

 

In de loop der jaren is het assortiment ook uitgebreid met maaltijden, smulplanken en buffetten. Zelfs een complete Green Egg barbecue op locatie is mogelijk .

Om alle producten te kunnen presenteren is de winkelvloeroppervlakte van Smaakrijk uitgebreid. Toonen Winkelinterieurs heeft een gedeelte prachtig ingericht. Er is een AGF-stelling  type Luciano Trio en een citruspresentatie voorzien van drie niveaus geplaatst. Naast de bestaande koeltoonbank staat nu een kleine AGF stelling type waterval. Ook zijn de wanden in dit gedeelte van de winkel afgewerkt in dezelfde kleuren als de meubels. De bestaande afrekenbalie en koeltoonbank zijn ook voorzien van de nieuwe kleuren. Zodat het één geheel is met nieuw en gebruikt gecombineerd.

 

 

 

 

 

 

 

Het Zanzibar koeleiland is geplaatst bij binnenkomst en biedt voldoende ruimte om alle impulsaankopen te presenteren.

De huisstijl is van buiten naar binnen doorgevoerd. De sfeervolle reclame uitingen met pakkende teksten en belevingsfoto geeft het een eenheid waar vers centraal staat.

We wensen de heer en mevrouw Strien veel succes en een goede verkoop toe.