Tussen de natuurgebieden Soestpolder en Noordermeer ligt het dorp Burgum. In dit Friese dorp vindt men de AGF speciaalzaak Siebe’s Groente en Fruit. Siebe, echtgenote Jikke, zoon Ronald en schoondochter Tineke werken met volle overgave in deze speciaalzaak. Samen met hun enthousiaste team medewerkers bereiden zij dagelijks heerlijke verse maaltijden, stamppotten en andere gerechten.

In 2003 werd deze speciaalzaak door Toonen Winkelinterieurs ingericht, toen de winkel na 18 jaar trouwe dienst aan vernieuwing toe was. De familie Jansen heeft opnieuw het vertrouwen neergelegd bij Toonen Winkelinterieurs. In twee weken is deze winkel geheel verbouwd in de stijl van deze tijd. Bij binnenkomst door de vernieuwde pui, voorzien van automatische schuifdeuren, valt het oog direct op het nieuwe model Luciano Trio self-service AGF-stelling. Ook hier is gekozen voor het multifunctionele Carthago wandkoelmeubel in een Presto uitvoering. Tegen de wand, achter de maaltijdtoonbank, is een fraai decorek met industrielook geplaatst. Voor een sfeervolle en juiste uitlichting van de versproducten zijn er in het verhoogde gedeelte van het plafond product LED-spots op spanning rails aangebracht. Het overige plafond is voorzien van inbouw LED-spots.

Met hetzelfde aantal vierkante meters is het gelukt om alle ruimte te benutten voor verkoop en het ruimtelijke effect te vergroten. In het voortraject heeft Toonen Winkelinterieurs na het vervaardigen van de schetsontwerpen een 3-D impressie gerealiseerd ter ondersteuning en verduidelijking van het te verwachten resultaat. Door familie Jansen is dank uitgesproken aan Toonen Winkelinterieurs en Bakker Vakkeukens voor de adviezen en uitvoering.

Wij wensen Siebe, Jikke, Ronald, Tineke en het team veel succes en verkoopplezier toe!

 

Klik hier voor een kijkje in de fotogalerij van deze mooie winkel!