Vleuten, een dorp met bijna 7.000 inwoners dat deel uitmaakt van de gemeente Utrecht. Toch is Vleuten nog een echt dorp met een oude dorpskern, waar diverse ondernemers al jaren gevestigd zijn. Groenten- en Fruitbedrijf Jan Bos is daar één van. Deze winkel wordt nu zelfs voortgezet door de derde generatie.

Woensdagavond 5 november j.l. vond de officiële opening van de vernieuwde groentewinkel te Vleuten plaats. Aan het begin van deze avond knipte de vierde generatie Bos het lintje door. De receptie was drukbezocht door vele vrienden, kennissen, relaties en andere plaatselijke ondernemers.


 

 

 

 

 

 

De winkel is geheel gericht op “Puur Genieten”. En dat is te zien! De uitstraling van de winkel past bij de mooie producten die de familie Bos al jaren aan de consument aanbied. Diverse soorten groenten, fruit een aardappelen worden gepresenteerd in de AGF-stellingen, rietenmanden en op de schappen. De bewerkte producten liggen in het multifunctionele ‘Carthago’ wandkoelmeubel.

 

Groenten- en Fruitbedrijf Jan Bos heeft nu een open snijkeuken, die is voorzien van alle gemakken. Met de nieuwe steamer worden er vanaf heden ook heerlijke maaltijden bereid. De maaltijden worden in de winkel gepresenteerd in de maaltijdtoonbank. De maaltijdtoonbank heeft een granieten bodemplaat, wat een zeer luxe uitstraling heeft. Naast de maaltijdtoonbank bevindt zich het centrale afrekenpunt. Deze uitbreiding van het assortiment is dus niet te missen in de vernieuwde winkel.

 

De winkel is voorzien van nieuwe reclame. De oude kenmerken, zoals het logo hebben een facelift gehad, maar zijn nog altijd zeer herkenbaar. Binnen in de winkel is een collage te vinden van foto’s van vroeger. Tevens zijn er nieuwe sfeerfoto’s gekomen. De nieuwe huisstijl is doorgetrokken naar buiten d.m.v. een nieuwe pui en diverse reclame-uitingen. Kortom een zeer mooie vernieuwde winkel voor een nieuwe generatie!

We wensen de familie Bos en medewerkers veel succes en een goede verkoop toe.

Meer foto’s kunt u vinden in de projectgalerie.