Tonny van Lent AGF is al jaren gevestigd op de Campanulastraat, naast de bakker en de kaaswinkel enkele panden verderop.  Een kleine versstraat waar de consument terecht kan voor de alledaagse boodschappen. Tonny van Lent AGF voert een uitgebreid assortiment. Groente, fruit, maaltijden, biologische groente en fruitpakketten en zelfs producten van de vegetarische slager. Ook is bezorgen geen probleem.  Bart, mede-eigenaar en zoon van Tonny is ook zeer actief in de zaak. Samen voorzien zij alle klanten van hun dagelijkse behoefte aan vitamines.

Voor de presentatie van het uitgebreide assortiment, kwamen Bart en Tonny gekoelde presentatieruimte te kort. Toonen Winkelinterieurs heeft daarom recent een prachtig nieuw wandkoelmeubel geplaatst in Sint Michielsgestel. Dit wandkoelmeubel is zeer veelzijdig! Het is geschikt voor het presenteren van voorverpakte producten, zoals gesneden groente, maaltijden, flesjes drinken en zuivelproducten.

 

Het impuls wandkoelmeubel dat in Sint Michielsgestel is geplaatst, is een prachtig wandkoelmeubel van ruim tweeënhalve meter breed. Het open front nodigt de consument echt uit om iets uit deze koeling mee te nemen. De koeling is uitgevoerd met vier rijen in hoogte en neiging verstelbare schappen. Daarboven bevindt zich zelfs nog een rij met presentatiehaakjes voor het ophangen van voorverpakte kruiden. De LED verlichting in de koof zorgt voor een goed zicht op alle producten. Er is gekozen om de buitenzijde van de koeling uit te voeren in de kleur zwart, dit geeft het geheel een zeer chique uitstraling.

 

Naast het wandkoelmeubel dat bij Tonny van Lent AGF staat, is deze koeling verkrijgbaar in diverse modellen en lengtes. Het wandkoelmeubel beschikt over een ruime bodempresentatie met daarboven ruimte om schappen of presentatiehaakjes te kunnen plaatsen. Voor een optimaal zicht, is er LED verlichting in de koof en onder ieder schap mogelijk. Dit wandkoelmeubel biedt dus vele mogelijkheden, tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

 

Impuls wandkoelmeubel:

  • Leverbaar in diverse modellen en maatvoeringen (breedte al vanaf 625mm)
  • Afhankelijk van het model leverbaar stekkerklaar of remote
  • Voorzien van LED verlichting in koof en optioneel onder elk schap
  • Leverbaar met handbediend rolgordijn of klapdeuren
  • Leverbaar in diverse standaard RAL kleuren of RVS
  • Leverbaar met kopruiten of dichte kopschotten met spiegel aan binnenzijde
  • Inbouw in interieur mogelijk
  • Scherp geprijsd

 

We wensen Bart en Tonny van Lent veel succes en een goede verkoop toe.

 

 

Heeft u ook interesse in dit prachtige wandkoelmeubel, neem dan geheel vrijblijvend contact op met Toonen Winkelinterieurs, via telefoonnummer 0343-563030 of email: info@toonenwinkelinterieurs.nl