In  de provincie Groningen ligt de Gemeente Stadskanaal. In het centrum van deze plaats zijn de deuren op 5 mei geopend van de speciaalzaak “Panneman Passie voor Vers”

De jonge enthousiaste ondernemer Martin Panneman heeft twee jaar geleden de zaak van Voorintholt Groente en Fruit in Stadskanaal overgenomen. Nu heeft hij op een prachtige locatie in het centrum het pand aan de Europalaan 26 gekocht. De winkeloppervlakte is van 100 m2 naar 250 m2 in het nieuwe pand gegaan. Hierdoor kan het assortiment uitgebreid worden met onder meer bewerkte producten en kant-en-klare maaltijden. Voor het realiseren van de bouwkundige aanpassingen en de gehele inrichting van dit pand is het vertrouwen bij Toonen Winkelinterieurs neergelegd.

Elke dag worden hier verse kant en klare maaltijden, toetjes, soepen, salades, smoothies enz.  vervaardigd. Dit vraagt om voldoende koelpresentatie. Ook hier is gekozen voor het  multifunctionele “Carthago” wandkoelmeubel  in een Presto uitvoering, met presentatie schappen. De traditionele groenten worden overzichtelijk gepresenteerd in  “Waterval”AGF-stellingen voorzien van geïntegreerde LED verlichting. De noten en zuidvruchten worden fraai gepresenteerd in een hoekopstelling. De afrekenbalie is voorzien van twee afrekenpunten. De onderbouw is voorzien van een geïntegreerde flessenpresentatie uitgelicht met LED verlichting.

 

Tegen het nieuw aangebrachte systeemplafond zijn spanningrails met  Led spots  geplaatst. Ook aan de reclame in- en uitpandig is veel aandacht besteed. De nieuw geplaatste puien zijn fraai voorzien van striping met het nieuwe logo en sfeerbeelden. De open kijk naar de verwerkingsruimte geeft het geheel een ruimtelijk effect en een fraai beeld op de professionele bereidingen van de producten. De verwerkingsruimte is o.a. voorzien van een Steamer, Vario-cooker en een terugkoeler.

We wensen Martin, Evianne  en medewerkers veel succes en werkplezier toe!

Klik hier voor alle foto’s