Al meer dan 20 jaar bestaat de winkel van de familie Wezenberg. In 1981 is het allemaal begonnen met een groente- en fruithal in IJsselmuiden. In de loop van de jaren werd er steeds gezocht naar vernieuwing. En sinds maart 1992 is de winkel gevestigd in het centrum van Gorssel. Gorssel is een prachtige plaats in de Gelderse gemeente Lochem. Ook op deze locatie is er iedere keer weer gekozen voor vernieuwing.

In 2013 had Toonen Winkelinterieurs al het genoegen om de winkel van de familie Wezenberg opnieuw in te richten. Er was destijds ruimte gebrek. Het uitgebreide assortiment paste niet meer in de winkelmeubels en met een rollator of kinderwagen kwam je al snel in de knel. Toonen Winkelinterieurs heeft toen met een nieuwe routing en een nieuw interieur zeven vierkante meter meer aan winkelvloeroppervlakte gecreëerd.

Door de enorme vraag naar de heerlijke producten van de familie Wezenberg is er nu, 3 jaar later, nog meer behoefte aan koelpresentatie. De 4-laags AGF-stelling die vooraan in de winkel stond heeft plaats gemaakt voor nog een multifunctioneel Carthago wandkoelmeubel. Dit 2,5 meter lange wandkoelmeubel is uitgevoerd met een Presto indeling. Ook zijn er voor dit wandkoelmeubel schapverdelers op maat gemaakt. Hierdoor blijven gepresenteerde de zakjes perfect rechtop staan.

 

 

 

 

 

 

 

Ook is de tafel die zich middenin de winkel bevond ingeruild voor een nieuwe middendisplay. Deze middendisplay biedt nu de mogelijkheid om groente en fruit te presenteren in rieten manden en/of eurokisten.

Om deze aanpassingen te realiseren werd de winkel voor een dag gesloten. Dit gaf ook de mogelijkheid om meteen groot onderhoud uit te voeren aan de twee 4,5 meter Carthago wandkoelmeubelen. De monteur van Toonen Winkelinterieurs heeft de wandkoelmeubelen voor een deel uit elkaar gehaald en grondig schoongemaakt. Ook zijn er roosters vervangen en alles nagekeken. Deze Carthago’s zijn echt weer als nieuw!

Tot slot is de verlichting aangepast. De gehele winkel wordt nu uitgelicht met LED verlichting van Bäro. De lampen uit de nieuwe serie LED Sun geven een mooi natuurlijk licht. De prachtige producten die de familie Wezenberg verkoopt komen hierdoor helemaal tot hun recht. Je krijgt al water in de mond bij binnenkomst.

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer u in de buurt bent, is het echt de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze gepassioneerde ondernemers.

We wensen de familie Wezenberg veel succes en een goede verkoop toe.