Sinds mei 1979 bestaat het Willem Royaardsplein in Den Haag. Het is een rechthoekig wandelgebied met diverse winkels en restaurants op de begane grond. Boven de ondernemingen bevinden zich maisonette woningen. Zes jaar geleden heeft de jonge ondernemer Joey Geerlings de groentenspeciaalzaak op het Willem Royaardsplein overgenomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het interieur van de groenten- en fruitspeciaalzaak op het Royaardsplein is al wat ouder, maar werkte tot voor kort nog prima. Echter was nu plotseling de toonbank defect. Toonen Winkelinterieurs kon in een zeer kort tijdsbestek niet alleen een nieuwe toonbank, maar ook de hele interieurombouw leveren. Er zijn twee stuks salade/rauwkostkoeltoonbanken type Alexia geplaatst. Deze toonbank is stekkerklaar en voorzien van onderkoeling met deuren aan de bedieningszijde. De Alexia toonbank is voorzien van een GN structuur en daarmee uitermate geschikt voor de presentatie van bewerkte producten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tussen de twee Alexia toonbanken in is een open verkoop meubel geplaatst waarin voorverpakte en impuls producten kunnen worden gepresenteerd Het is een prachtig geheel geworden door de interieurombouw waarin ook twee ruimtes zijn gecreëerd voor de kassaweegschalen.  

 

 

 

 

 

 

 

 

We wensen Joey en medewerkers veel succes en een goede verkoop.