Volgende maand is Van Bokhoven Groente en Fruit al weer 33 jaar gevestigd in het Brabantse dorp Drunen. Destijds hebben Luc en zijn ouders de groentewinkel overgenomen op de Torenstraat. Momenteel runt de enthousiaste ondernemer Luc van Bokhoven de winkel samen met zijn vrouw Marjolein. Door de jaren heen is het bedrijf steeds verder uitgebreid en hebben ze nu maar liefst 29 medewerkers in dienst. De kinderen helpen ook mee in de weekenden en wellicht dat de jongste zoon de zaak in de toekomst gaat voort zetten.

Van Bokhoven voert een ruim assortiment. Naast de diverse soorten groente, fruit en aardappelen kunt u er ook terecht voor vers bereide maaltijden, salades en geperste sappen. De klanten komen niet alleen uit Drunen, maar ook uit de omliggende dorpen komen ze speciaal naar Van Bokhoven. Op een zonnige woensdagochtend in april loopt het storm bij de groenten- en fruitspeciaalzaak. “Het is nog niet eens spitsuur. Dat is ’s avonds tussen half zes en zes uur” verteld Luc. Dan komen mensen nog snel even langs voor hun dagelijkse vitamines, salades en maaltijden.

Recent heeft Toonen Winkelinterieurs een nieuwe middendisplay mogen leveren bij Van Bokhoven. Direct bij binnenkomst valt deze opmaat gemaakte display op. “Het grootste voordeel van dit eiland is dat er van alle kanten perfect zich op de producten is”, verteld Luc. De mogelijkheid om de producten op verschillende hoogtes te presenteren, draagt hier aan bij. De presentatie in manden geeft de ondernemer de mogelijkheid om vele verschillende producten te presenteren en dat geeft een zeer kleurrijk geheel. Luc: “Ook het bijvullen van de middendisplay werkt gemakkelijk. De extra bijgeleverde manden kunnen in de achterruimte al gevuld worden en daarna uitgewisseld worden in de winkel”. De display is uitgevoerd in dezelfde kleuren als de overige meubels en past dus perfect in de winkel.

Wanneer u in de buurt bent is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze gepassioneerde ondernemer en prachtige speciaalzaak. We wensen Luc en medewerkers veel succes en een goede verkoop toe.