Sinds 2012 is ‘Lekker Gezond’, de groente- en fruitspeciaalzaak van Matthijs den Breejen en Martijn Westland, gevestigd op het winkelcentrum De Minnehof.  Dit destijds nieuw gebouwde winkelcentrum bevindt zich in het stadshart van Eemnes.

‘Lekker Gezond’ beschikt over een ruim assortiment. Naast aardappelen, groente en fruit, verkopen zij ook onder andere vruchtensappen, noten, salades en maaltijden.  De diverse salades en maaltijden worden iedere dag vers bereid en gepresenteerd in het multifunctionele Carthago wandkoelmeubel.

De bodempresentatie van de Carthago is in 2012 voorzien van een gecombineerde indeling. De maaltijden werden los gepresenteerd in gastronorm bakken en de salades verpakt in plastic bakjes. Nu, na 3 jaar is er gekozen om de indeling van het wandkoelmeubel te veranderen. De bodempresentatie van de Carthago is nu geheel voorzien van een Legato indeling. Dit betekend dat de gehele bodempresentatie is voorzien van schuifruiten en alle maaltijden en salades los gepresenteerd worden in gastronorm bakken.

 

 

 

 

 

 

 

Met de nieuwe indeling is het voor Matthijs en Martijn ook mogelijk om per dag, week of seizoen te variëren. Er kunnen de ene keer meer maaltijden(stamppotten) en de andere meer salades gepresenteerd worden. Matthijs: “Voorheen waren de hoeveelheden van de salades al bepaald, nu kunnen we voor de klant de bakjes vullen met de gewenste hoeveelheid.” Martijn voegt eraan toe: “Het ziet er ook ambachtelijker uit”.

De indeling van de Carthago is niet de enige verandering in de winkel. Voorheen verkochten de enthousiaste ondernemers van ‘Lekker Gezond’ ook superfoods. Martijn vertelde dat toen zij daar mee begonnen het echt unieke producten waren, maar nu kan je overal superfoods kopen. Dus werd het tijd om iets anders aan de consument aan te bieden. Op de plaats van de superfoods staat nu thee. Mooi gepresenteerd in grote glazen potten en zakjes.

We wensen Matthijs, Martijn en medewerkers veel succes en een goede verkoop toe!

Meer foto’s zijn te vinden in de projectgalerie.