Gisteren heeft Toonen Winkelinterieurs een nieuwe Contendro rauwkost koeltoonbank geplaatst bij Huver Groente en Fruit. Al sinds 1988 is de groentespeciaalzaak van de familie Huver gevestigd op de Zeeasterstraat in Emmeloord. Huver Groente en Fruit heeft een ruim assortiment. Naast de gebruikelijke groente en fruit zijn er ook diverse soorten vergeten groenten, super foods en vruchtensappen.

Sinds enkele jaren kunnen de klanten ook via de website een bestelling plaatsen. Voor 16.00uur besteld, is dezelfde avond nog in huis! De bestellingen kunnen tot 20.00uur worden afgehaald in de winkel of zelfs thuis bezorgd worden.

 

Achter de winkel bevindt zich nog een heel snijbedrijf. Daar worden de groenten en fruit gesneden tot rauwkosten en salades. Dagvers en puur natuur, zonder gebruik van conserveringsmiddelen. Deze salades worden vanaf vandaag gepresenteerd in de nieuwe Contendro koeltoonbank. Deze Contendro koeltoonbank is voorzien van 2x 9 laden en biedt dus maar liefst de mogelijkheid om 27 diverse soorten salades en rauwkosten te presenteren.

We wensen Henk, Jacqueline en medewerkers veel succes en een goede verkoop toe.