Yagmur Versshop is gevestigd aan het Sierplein in Amsterdam. Dit plein bevindt zich in de wijk Slotervaart, in het westelijk gedeelte van Amsterdam. De naam Sierplein is te danken aan de ‘sierbestrating’. Sinds enkele jaren is er op woensdag ook een weekmarkt met een zeer wisselend aanbod.

Yagmur Versshop is voorzien van een geheel nieuw interieur. De winkel is zo optimaal mogelijk ingericht naar de wensen van de klant. Een deel van de producten worden buiten uitgestald. Voor de winkel staan twee prachtige op maat gemaakte buitenpresentaties. Deze buitenpresentaties zijn gemaakt op Euro kisteenheden en zijn verrijdbaar. Eén van de buitenpresentaties is zelfs voorzien van een uitsparing, waardoor het mogelijk is om vanaf de achterzijde bij alle producten te kunnen komen.

 

 

 

 

 

 

 

De linkerzijde van de winkel is geheel voorzien van een schappenwand in een lichte kleur. Met daarbij de afrekenbalie. Tegen de achterzijde en een gedeelte van de rechterzijde van de winkel staan twee AGF-stellingen, type waterval. Deze AGF-stellingen zijn verbonden door middel van een hoekpresentatie in dezelfde kleur. Ook het multifunctionele Carthago wandkoelmeubel staat aan de rechterzijde van winkel. Dit 318 cm lange Carthago wandkoelmeubel is voorzien van een Presto en Legato indeling. Hierdoor is het wandkoelmeubel geschikt om voorverpakte producten en bewerkte producten los te presenteren.

 

 

 

 

 

 

 

De gehele winkel is qua kleur en indeling perfect op elkaar afgestemd. Het oude systeemplafond is vervangen door een nieuw systeemplafond. Hieraan is de spanningsrails met verlichting bevestigd. De winkel is extra aangekleed door middel van belevingsfoto’s en voorzien van airconditioning.

We wensen de heer en mevrouw Ceylan veel succes en een goede verkoop toe.