Nieuwkoop is bij veel mensen bekend van de prachtige Nieuwkoopse plassen. Of bij de buitenlandse toeristen als ‘Lake Amsterdam’. Maar dit prachtige dorp heeft meer te bieden. Nieuwkoop heeft een mooi centrum met veel winkels en restaurants.

Ook op het winkelcentrum Kennedyplein, net naast het centrum, is een divers aanbod van winkels. Bakkerij de Kruijf en De groenteman van het Kennedyplein delen samen een winkelpand. Deze kleine versmarkt wordt massaal bezocht door de consument. De Groenteman van het Kennedyplein maakt samen met de filialen in Waddinxveen en Roelofarendsveen deel uit van AGF Siere detailhandel.De groentespeciaalzaak in Nieuwkoop wordt al 6 jaar gerund door Niels Bregman en zijn vrouw runt het filiaal in Waddinxveen. Alle drie de groentespeciaalzaken worden bevoorraad door de groothandel Siere in Leiden. Deze groothandel wordt o.a. geleid door de heer Bregman (de vader van Niels Bregman). Kortom de familie Bregman is een echte ‘groente’ familie.

 

 

 

 

 

 

 

De hele dag door worden er in de keuken van De groenteman van het Kennedyplein o.a. door mevrouw Bregman producten vers bereid. Onder andere maaltijden, smoothies, salades en soepen. Om deze producten optimaal te kunnen presenteren heeft Toonen Winkelinterieurs recent een nieuw Carthago wandkoelmeubel geplaatst. Dit multifunctionele wandkoelmeubel is voorzien van een Presto indeling. Hierdoor biedt het de mogelijkheid om allerlei voorverpakte producten te presenteren. Boven het Carthago wandkoelmeubel is een sfeerfoto geplaatst. Het wandkoelmeubel wordt uitgelicht door nieuwe LED productverlichting. De onderkant voorzijde van dit Carthago wandkoelmeubel is voorzien van een flessenpresentatie eveneens met LED verlichting.

De kolom die zich voor het Carthago wandkoelmeubel bevindt is ook vernieuwd. De kolom is opnieuw bekleed en voorzien van schappen. Op deze schappen kunnen perfect de impuls aankopen worden gepresenteerd.

 

 

 

 

 

 

 

Aan koelpresentatie heeft De Groenteman van het Kennedyplein momenteel geen gebrek. Naast het nieuw geplaatste Carthago wandkoelmeubel, staat er ook een Contendro koeltoonbank en een Zanzibar koeleiland. Er is tevens onderhoud aan de Contendro koeltoonbank verricht. De toonbank is door een monteur via Toonen Winkelinterieurs volledig nagekeken en schoongemaakt. Hij is weer zo goed als nieuw.

We wensen Niels Bregman en medewerkers veel succes en een goede verkoop toe.