In 2014 werd bekend dat “De Waag”moest gaan verhuizen naar een ander pand in de Molenpoortstraat. Na lang onderhandelen met de projectontwikkelaar, is de winkel nu gevestigd in het nieuwe pand.

Een deel van het interieur uit het vorige pand is mee verhuisd naar de nieuwe locatie en het andere deel is vernieuwd. Toonen winkelinterieurs heeft met fraaie meubelen een passende oplossing gevonden binnen het budget.

In deze winkel is gekozen voor een bedieningssysteem. De bewerkte producten worden gepresenteerd in de Contendro koeltoonbank. Deze toonbank is speciaal ontwikkeld voor het presenteren van gesneden groenten, rauwkost en salades. Naast de Contendro bevinden zich Crescendo kistentoonbanken.

De winkel is ingericht in het bedieningssysteem. Aan de rechterzijde van de winkel worden vele producten gepresenteerd op schappen en in AGF-wandstellingen. De bewerkte producten worden gepresenteerd in het multifunctionele ‘Carthago’ wandkoelmeubel in Legato uitvoering en de maaltijdtoonbank.


 

 

 

 

 

 

De winkel is ingericht in het bedieningssysteem. Aan de rechterzijde van de winkel worden vele producten gepresenteerd op schappen en in AGF-wandstellingen. De bewerkte producten worden gepresenteerd in het multifunctionele ‘Carthago’ wandkoelmeubel in Legato uitvoering en de maaltijdtoonbank. De panoramaruit gecombineerd met een natuursteen presentatieplateau in deze maaltijdtoonbank zorgt voor een optimale kijk op de producten. Achter de maaltijdtoonbank bevindt zich ook nog een vernieuwde Luciano trio AGF-stelling.

 

 

 

 

 

 

 

Aan reclame is veel aandacht besteed. Onder andere belettering en sfeerfoto’s maken het compleet. Er zijn interieurkaders aangebracht, voorzien van wissellijsten. Hierin worden seizoensproducten onder de aandacht gebracht. Op deze manier passen de foto’s ook echt bij de producten die te verkrijgen zijn in de winkel. De sfeerfoto’s zijn nog extra uitgelicht door middel van de LED-verlichting in de lijst.

Ook de winkel is uitgelicht met energiezuinige LED-verlichting. Doordat LED-lampen minder warmte afgeven wordt de omgevingstemperatuur in de winkel minder beïnvloed door de verlichting. Om het geheel iets meer aan te kleden en de toonbank extra uit te lichten door middel van productverlichting zijn er ook diverse hanglampen opgehangen.

Behalve de winkelruimte, heeft Toonen Winkelinterieurs in overleg met de ondernemer ook de verwerkingsruimte en zolder gerealiseerd.  De verwerkingsruimte is efficiënt ingericht, zodat op een beperkt aantal vierkante meters alle producten verwerkt en bereid kunnen worden. De verwerkingruimte is voorzien van o.a. snijmachines, steamer en koelcel met dubbele deuren. Via de verwerkingsruimte kun je naar de zolder. Daar bevindt zich een kantine, opslag en toilet. Vanuit de zolder en vanuit de verwerkingsruimte is er zicht op de verkoopvloer.

Met deze prachtige winkel, maakt Middendorp Groente en Fruit de versstraat dus echt compleet. Kortom een zeer moderne winkel die je niet voorbij kunt lopen zonder water in de mond te krijgen.

We wensen Henk, Jacqueline en medewerkers veel succes en een goede verkoop toe.

 

Meer foto’s kunt u vinden in onze projectgalerie.