Versboerderij Henk Dank is gelegen tussen Raamsdonksveer en Oosterhout. Deze grote winkel is van alle markten thuis. Versboerderij Henk Dank biedt een ruim assortiment aan versproducten: aardappelen, groenten, fruit, kaas, noten, vlees, zuivel- en streekproducten. Daarnaast kunt u ook voor bloemen, boeketten, tuin- en perkplanten, potten, decoratie en allerlei andere tuinbenodigdheden terecht bij deze versboerderij.

Vorig jaar heeft Toonen Winkelinterieurs o.a. extra vierkante meters winkelvloeroppervlakte weten te creëren, door de koelcelruimte bij de winkel te trekken. Op deze extra vierkante meters is toen een geheel vernieuwd interieur, in een nieuwe kleur, aangebracht. Met onder andere nieuwe AGF-stellingen en een groter multifunctioneel Carthago wandkoelmeubel.

Na het schitterende resultaat van 2015, heeft Toonen Winkelinterieurs wederom het vertrouwen van Henk Dank gekregen om een middendisplay te plaatsen. Deze middendisplay is geheel op maat gemaakt rondom de kolommen. Het is variërend in hoogte en afmetingen. Aan één kant loopt het middendisplay verder omhoog en zijn er ook schappen gemaakt.

 

 

 

 

 

 

 

Onderaan de middendisplay is een flessenpresentatie met LED verlichting aangebracht. Hierdoor vallen ook deze producten goed op. De schappen en flessenpresentatie zijn tevens voorzien van een decorails. Deze prachtige middendisplay is niet te missen bij binnenkomst.

We wensen Henk Dank en medewerkers veel succes en een goede verkoop toe.