Brouwer Groente en fruit bestaat al sinds 1974. De winkel is in de loop der jaren over gegaan van vader op zoon. Momenteel wordt de winkel gerund door de enthousiaste ondernemers Marcel Brouwer en zijn vrouw Wendy. Brouwer Groente en fruit is gevestigd op het Vrijheidsplein in Zeist.

Het Vrijheidsplein is een compact winkelcentrum waar de consument terecht kan voor de alledaagse boodschappen. Er bevindt zich naast de groentespeciaalzaak o.a. een bakker, slager, bloemist en binnenkort ook een poelier.

Maandag 4 april j.l. hebben we een maaltijdtoonbank geplaatst bij Brouwer Groente en fruit. Deze prachtige maaltijdtoonbank van 4 meter lang is voorzien van rechte ruiten en een glazen betaalplateau. Aan de muurzijde is er gekozen voor een spiegelruit om de toonbank optisch nog groter te laten lijken. De versbereide salades en maaltijden worden gepresenteerd in zwarte schalen. De verschillende maten GN schalen geven de mogelijkheid diverse hoeveelheden te presenteren en toch de gehele toonbank te vullen.

 

We wensen Marcel en Wendy veel succes en een goede verkoop toe.

Meer foto’s kunt u vinden in de projectgalerie.