In het Brabantse Drunen is al jaren de speciaalzaak van de familie Van Bokhoven gevestigd. Van Bokhoven voert een zeer ruim assortiment. Diverse soorten groente, fruit, aardappelen, vers bereide maaltijden, salades en geperste sappen. Om meer gekoelde presentatieruimte te bieden voor deze producten heeft Toonen Winkelinterieurs recent een prachtig koeleiland geplaatst.

 

Het middeneiland achter in de winkel heeft plaats gemaakt voor een koeleiland Optima. Dit stekkerklare meubel, of met separaat opgestelde motor, is leverbaar in verschillende lengte maten. Hier is een koelmeubel geplaatst van ca. 160 cm. lengte en voorzien van een prachtige interieurombouw. Naast GN bakken kunnen voorverpakte producten ook perfect gepresenteerd worden in dit meubel. Dat bewijst ook Luc van Bokhoven. Het water loopt je in de mond wanneer je de maaltijden ziet liggen in dit koeleiland. Ook kunnen er eventueel kunststof bodemplaten in de kleur zwart of marmerlook ingelegd worden. Hierdoor vallen de fantastische maaltijden nog meer op!

 

Ook is de hoek tussen de twee multifunctionele Carthago wandkoelmeubelen vernieuwd. De schappen hebben plaats gemaakt voor een prachtige sfeerfoto en een unieke presentatie met manden. Op deze manier wordt het ruime assortiment aan tomaten overzichtelijk en smaakvol aan de klant getoond.

 

We wensen Luc, Marjolein en medewerkers veel succes en een goede verkoop toe. Heeft u ook interesse gekregen in dit prachtige koeleiland, neem dan vrijblijvend contact met ons op.