Heemstede is een plaats en gemeente in de provincie Noord-Holland. Lucas Primeurs is al jaren gevestigd in Heemstede op de Jan van Goyenstraat. De ‘Jan van Goyen’ te Heemstede is een gezellige winkelstraat in het noorden van Heemstede, op de grens met Haarlem-Zuid. De eerste panden dateren uit de twintiger jaren. Toen der tijd waren het voornamelijk de woonhuizen die de straat haar aanblik gaven, tegenwoordig zijn er ruim dertig winkels en andere dienstverleners.


 

 

 

 

 

 

Lucas Primeurs biedt een uitgebreid assortiment aan groente en fruit, maar ook kant en klaar maaltijden, soepen, fruitsappen en salades. In de maanden mei en juni gaat Rob Lucas 2x per week asperges halen bij Frank Goertz in Maria Hoop. In deze periode wordt de winkel echt omgetoverd tot een aspergewinkel. Klanten kunnen de asperges zelfs gratis laten schillen.

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens de vakantieperiode heeft de winkel Lucas Primeurs een kleine facelift gekregen. De winkel is voorzien van nieuwe wandafwerking , reclame en enkele stellingen. De wandafwerking die al enige jaren boven het Madeira wandkoelmeubel aanwezig was, is nu door getrokken door de hele winkel. Op de wandafwerking boven de AGF-stelling, zijn freesletters op afstandhouders aangebracht en naast de noten is een sfeerfoto geplaatst.

 

 

 

 

 

 

De op maat gemaakte stelling is aan de voorzijde afgewerkt met houten panelen. Echt uniek is de tafel naast de Contendro rauwkoeltoonbank. Deze tafel is speciaal gemaakt voor Lucas Primeurs. Hij kan op ieder gewenst moment voorzien worden van een extra opbouw voor de presentatie van asperges.

 

Kortom de uitstraling van de winkel past nu echt perfect bij de prachtige producten die te verkrijgen zijn bij Lucas Primeurs. We wensen meneer en mevrouw Lucas en medewerkers veel succes en een goede verkoop toe.