Het winkelcentrum De Molenhoekpassage in Rosmalen wordt geheel gerenoveerd. En hierbij moet u niet alleen denken aan het winkelcentrum, maar ook de winkels in het winkelcentrum op zich. Kaasspeciaalzaak De Molenhoek is binnen het winkelcentrum verhuisd naar een nieuw pand. Het nieuwe pand bevindt zich naast Stundebeek groente en Fruit, op de ’versstraat’.

Sinds 2009 is Charles Glas de eigenaar van Kaasspeciaalzaak De Molenhoek. De enige kaasspeciaalzaak in Rosmalen. Kaasspeciaalzaak De Molenhoek hanteert een ruim assortiment. Zo kunt u hier niet alleen terecht voor binnen- en buitenlandse kazen. Maar ook voor vers gebakken en rauwe noten, Japanse mixen, gedroogde groenten en zuidvruchten, dessertwijnen en niet te vergeten de chocolade van chocolaterie Albèrt.


 

 

 

 

 

 

In slechts enkele weken tijd is het kale winkelpand ingericht tot een echte kaas en delicatesse winkel. De winkel is voorzien van een dubbele Vision panorama koeltoonbank (in totaal 5,5 meter) die voldoende ruimte biedt voor de buitenlandse kazen en tapas. Door de rechte ruiten en glazen betaalplateau is er een optimale kijk in de koeltoonbank. Tevens zijn deze toonbanken voorzien van luxe granieten bodemplaten. Achter de toonbanken zijn de kaasplanken met Nederlandse Stompetoren kazen gepositioneerd. Alle kaas is dus binnen handbereik bij het werken achter deze toonbank.

Bij binnenkomst is de notenpresentatie herplaatst. Tegenover de noten wordt de chocolade gepresenteerd. Bij het zien van de prachtige Albèrt bonbons loopt het water je al in de mond. De schappenwand die start achter de bonbontoonbank wordt gebruikt voor de presentatie van voorverpakte lekkernijen. Deze schappen zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als de kaasschappen.

De kleuren zijn rustig en natuurlijk. Diverse houtmotieven, grijstinten en de kleur olijf. Waardoor de producten echt tot hun recht komen. In de voorzijde van de winkel is het plafond hoger dan in de achterzijde van de winkel. In het hoge gedeelte is de LED verlichting aan een spanningsrails geplaatst. Achterin de winkel zijn de LED lampen in het systeemplafond ingebouwd. Als extra sfeer/productverlichting zijn boven de toonbanken hanglampen geplaatst. De verlichtingskleur van deze hanglampen is speciaal afgestemd op de gepresenteerde productgroep. Het geheel is aangekleed met posters in kliklijsten en natuurlijk niet te vergeten de prachtige schilderen gemaakt door Carla Derks (een medewerkster van Kaasspeciaalzaak De Molenhoek).

Door de gekozen indeling is het bedieningsconcept behouden. Hierdoor is er veel contact met de klant. Het contact met de klant is het belangrijkste voor Charles Glas. Hij geeft aan dat het adviseren van de klant de toegevoegde waarde van de speciaalzaak is.

Mocht u in de buurt zijn van Rosmalen, is het is zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan kaasspeciaalzaak De Molenhoek. Niet alleen voor de kaas!

We wensen de heer Glas en medewerkers veel succes en een goede verkoop toe.

Meer foto’s zullen binnenkort te zien zijn in de projectgalerie.