Buitenpost is een dorp in de provincie Friesland. Het ligt ten noordoosten van Drachten en noordwesten van Groningen. Begin dit jaar telde het ongeveer zevenenvijftig honderd inwoners en die kunnen niet zonder groenteman. Nadat de winkel Schippers AGF zijn deuren sloot kwam Alie Kloosterman op het idee om zelf groenten en fruit te gaan verkopen in Buitenpost.

 

It Grientewinkeltsje is 15 oktober open gegaan. Het heeft een ruim assortiment groenten, fruit en aardappelen, maar ook rauwkosten, salades, stamppotten en noten kunt u hier vinden. De winkel is ruim opgezet en er kan dus gemakkelijk de anderhalve meter afstand gehandhaafd worden.

 

 

 

 

 

 

 

De Ā heer en mevrouw Kloosterman hebben bij Toonen Winkelinterieurs een prachtig occasion Carthago wandkoelmeubel gekocht. Dit meubel is voorzien van een gecombineerde indeling. Voorstaand links is het meubel voorzien van schuifruiten en biedt het dus de gelegenheid om bewerkte producten in GN-bakken te presenteren. Voorstaand links is er een Presto indeling, waar voorverpakte producten gepresenteerd kunnen worden.

 

We wensen de heer en mevrouw Kloosterman veel succes en een goede verkoop toe.