Jan en Christa Martens hebben al 24 jaar een groentespeciaalzaak in het Drentse Annen. Met het oog op de toekomst is er besloten dat het nu tijd was voor vernieuwing. Toonen Winkelinterieurs heeft voor de familie Martens een interieur op maat gemaakt.


 

 

 

 

 

 

In de oude situatie werd er gewerkt met drie koelingen. Dit is terug gebracht naar één koeling, te weten het multifunctionele Carthago wandkoelmeubel, wat gebruikt wordt voor het presenteren van diverse versgroepen. Bij Martens in Annen wordt daar optimaal gebruik van gemaakt. Het Carthago wandkoelmeubel is speciaal samengesteld naar de wensen van de familie Martens en natuurlijk de behoefte van de klant. Het wandkoelmeubel in Annen is voorzien van een gecombineerde indeling, voorstaand links een Presto indeling en voorstaand rechts een Legato indeling met schuifruiten. Achter de schuifruiten bevinden zich rauwkosten en maaltijden en aan de andere zijde onder andere pizza’s  en buitenlandse kazen.

Voorheen werden al verschillende soorten groenten en fruit aangeboden, nu is het assortiment dus uitgebreid met kaas en noten. Jan en Christa Martens hebben met het gehele personeel een cursus gevolgd bij het Kaashuis in de regio, om kennis op te doen van deze producten.

Groente en fruit blijven centraal staan in de winkel. Diverse soorten groente en fruit worden gepresenteerd in de op maat gemaakte stellingen. Die zijn zo ingericht, dat de producten in eurokisten gepresenteerd worden. Ook is er gekozen voor een aardappelpresentatie, voor losse en voorverpakte aardappelen. Een deel van de winkel is ingericht op zelfbediening. Toch is er gekozen om het andere deel, de groente- en fruitpresentatie, in bediening te behouden. Hiermee blijft dus het contact met de klant aanwezig en daar is dus ook het centrale afrekenpunt gerealiseerd.

De vernieuwing van deze winkel is echt een toevoeging voor het Drentse dorp Annen! We wensen de familie Martens en medewerkers veel succes en een goede verkoop toe.

Meer foto’s kunt u vinden in de projectgalerie op onze website.