Op woensdag 28 september is er een Contendro koeltoonbank bij De Vitaminebron in Haarlem geplaatst en op 29 september bij B. de Haas in Lisse.

De Vitaminebron in Haarlem is gevestigd op de Wagenweg. Op woensdag 28 september heeft Toonen Winkelinterieurs bij mevrouw Blom een Contendro koeltoonbank geplaatst. Deze jong gebruikte koeltoonbank is voorzien van 2×9 laden en biedt de mogelijkheid om bewerkte producten te presenteren. Zoals maaltijden, salades en rauwkosten. Naast deze Contendro koeltoonbank is er ook een Zanzibar koeleiland geleverd. Dit stekkerklare koeleiland is verrijdbaar en is geschikt voor de presentatie van voorverpakte producten. Bij De Vitaminebron worden de voorverpakte maaltijden gepresenteerd in het Zanzibar koeleiland. Hierdoor heeft de consument de keuze tussen een voorverpakte maaltijd en een op maat geschepte maaltijd.

 

 

 

 

 

 

 

De volgende dag werd er ’s morgens vroeg weer een Contendro rauwkost koeltoonbank geladen. Dit maal ging de rit naar Lisse. De jong gebruikte 2×12 laden Contendro koeltoonbank is geplaatst bij B. De Haas op de Kanaalstraat. De Kanaalstraat bevindt zich in het stadshart van Lisse. De consument kan in dit stadshart terecht voor alle boodschappen, bij diverse soorten grote ketens, supermarkten en kleine boetiekjes. Ook deze Contendro koeltoonbank biedt de mogelijkheid om bewerkte producten te presenteren. Zoals maaltijden, salades en rauwkosten. En vervangt de oude toonbank bij B. de Haas.

 

 

 

 

 

 

 

We wensen mevrouw Blom en de heren De Haas veel succes en een goede verkoop toe.