Tijdens het jaarlijkse feestelijke Branche-Event Foodspecialiteiten van Vakcentrum Foodspecialiteiten, zijn maandagavond op het schip de Oceandiva in Amsterdam onder leiding van Gaston Starreveld de winnaars van de Nationale Competities 2023 bekend gemaakt.

Hof van Heusden uit Heusden heeft tijdens de competitie in de categorie Nederlands Beste Foodspecialiteitenwinkel de 2e plaats behaald en mogen zich de nummer 1 van de provincie Brabant noemen!

Jury aan het woord

Volgens de juryleden past deze Foodspecialiteitenwinkel perfect in het plaatsje van de oude vestingstad. ‘Uit alles blijkt dat deze ondernemers weten waar ze mee bezig zijn. De winkel straalt vers en verleiding uit, maar ook kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid. Dat kwaliteit en service hoog in het vaandel staan zal door iedere klant al direct bij binnenkomst opgemerkt worden! Prachtige versproducten samen met innovatieve producten sieren de winkel. Het zal dan ook een uitdaging blijken te zijn alle verleidingen uit het zeer brede assortiment van deze Foodspeciaalzaak te weerstaan. Als klant kan men nauwelijks weglopen zonder iets bijzonders te hebben gevonden wat men gewoon wil proberen.

‘Wanneer het gaat over de alle wet, – en regelgeving hebben Theo en Petri Nieuwenhuis ook alles goed voor elkaar. Qua etikettering en op het gebied van hygiëne is er geen enkele afwijking geconstateerd, wat als zeer bewonderingswaardig mag worden gezien. Heusden en omstreken mag trots zijn op zulle ondernemers!’