De Banka Verwennerij past niet meer in het straatbeeld van de Bankastraat in Den-Haag. De winkelstraat voorzien van diverse versspeciaalzaken, waar ’s morgens vele mensen hun vers belegde broodjes kopen, heeft een luxe uitstraling. Een nieuwe verkoopwagen plaatsen zou het mooiste zijn, maar dat is helaas niet mogelijk. Voor Toonen Winkelinterieurs de uitdaging om De Banka Verwennerij van binnen en buiten geheel te renoveren.

Groenten & Fruit
Sinds enkele jaren is de Banka Verwennerij een echte Groenten & Fruit Specialist. Geen normale winkel, maar een kiosk. Op een beperkt aantal vierkante meters toch een zeer uitgebreid assortiment. Van appels tot aardbeien, van bonen tot prei, geen gebrek aan vitamines.

Op maat gemaakt

De verkoopwagen is geheel opnieuw opgebouwd. Voorzien van op maat gemaakt interieur en een enorme buitenpresentatie. De AGF-watervalstelling is voorzien van spiegels aan de bovenzijde en onderin zelfs een kleine opbergruimte voor de zakjes. Binnenin de verkoopwagen bevindt zich een koelcel, waarin de producten bewaard kunnen blijven.

Een groot deel van het assortiment wordt buiten gepresenteerd. De presentatietafels zijn gemaakt van een aluminium profiel. De maten van deze tafels zijn ideaal voor de standaard veilingkist en zijn volgens de Europese norm CE gekeurd. Boven enkele van deze tafels staan prachtige Solero parasols. De overige presentatietafels staan onder de luifel, die zelfs is voorzien van verlichting. De presentatietafels en parasols zijn inklapbaar, dus aan het einde van de dag gemakkelijk op te bergen.

Reclame

Voor de finishing touch is de Banka Verwennerij voorzien van nieuwe reclame. een nieuw logo, belevingsfoto en mooie reclame op de buitenzijde. Alles op elkaar afgestemd en doorgevoerd tot in elk detail.

Voor echte groenten en fruit verwennerij kunt u terecht op de Bankastraat. We wensen Michel van den Berg en medewerkers veel werkplezier! Volledige fotoreportage is te bewonderen op onze website in de projectgalerie.