De afgelopen weken zijn onze monteurs druk bezig geweest. Dit maal niet om een groenten- en fruitspeciaalzaak in een nieuw jasje te steken, maar het kantoor bij ons in Wijk bij Duurstede.

 

 

 

 

 

 

 

De bestaande tegelvloer is verwijderd en heeft plaatst gemaakt voor een geheel  nieuwe tegelvloer in een moderne donkergrijze betonlook. Het geheel is afgewerkt met een tegelplint gelijk aan de tegelvloer. De bureaus zijn voorzien van een interieuropbouw met houtlook stroken voor een extra speels effect. De glaswand met deur tussen de ontvangstruimte en kantine/vergaderruimte zorgt voor veel licht en een ruimtelijk gevoel. Het naadloze systeemplafond loopt net als de vloer door naar de kantine/ vergaderruimte.

Om het geheel af te maken is er prachtige moderne LED verlichting en reclame geplaatst. Diverse verschillende armaturen van Bäro zorgen ervoor dat alles perfect belicht is. De reclame door middel van sfeerbeelden uit eerdere gerealiseerde projecten en freesletters maken het helemaal af.

 

 

 

 

 

 

 

Bent u geprikkeld uw winkel aan te passen met nieuw of gebruikt meubilair, of een combinatie hiervan, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

In ons geheel vernieuwde kantoor kunnen wij onder het genot van een kopje koffie vrijblijvend van gedachten wisselen.