Tubbergen is een plaats en gemeente in het noorden van Twente, in de provincie Overijssel. Tot 1984 was Tubbergen vooral bekend om de internationale motorraces die op een stratencircuit gehouden werden. Tegenwoordig is de oude traditie weer min of meer opgepakt en wordt jaarlijks een historische motorrace gereden op het circuit in Tubbergen.

Groentehal Oosterik is al bijna 40 jaar een begrip in Tubbergen. In 1977 is de Groentehal opgestart door Tonny Oosterik. Enkele jaren later, in 1988 is de Groentehal  een aantal deuren opgeschoven van Grotestraat 73 naar Grotestraat 63. Op dit adres is de winkel nu nog steeds gevestigd. In de loop der jaren zijn er wel wat aanpassingen gedaan aan de winkel, maar nu was toch echt de tijd aangebroken voor een grote verbouwing. Willem Dijk, groothandel in groente en fruit te Enschede, is al die jaren de leverancier van Groentehal Oosterik.

De Groentehal Oosterik heeft in tweeënhalve week tijd een metamorfose ondergaan. Het pand is geheel omgetoverd tot een fraaie groentespeciaalzaak. Martijn Oosterik heeft hiervoor het vertrouwen bij Toonen Winkelinterieurs neergelegd.  Met het vaste team is dit hele Turn-key project gerealiseerd. Het plaatselijke reclamebureau Jabe, tevens een oude buurman van Martijn, heeft de winkel voorzien van sfeerfoto’s en pakkende teksten. Tijdens de verbouwing heeft Groentehal Oosterik de verkoop gewoon door kunnen zetten vlak naast de winkel.

 

 

 

 

 

 

 

Met de steamer van Rational kunnen vanaf heden ook heerlijke maaltijden bereid worden. Dit is een geheel nieuwe uitdaging voor Martijn Oosterik. Vorige week is het team van Groentehal Oosterik bij Rational in Almelo geweest voor een cursus.

In deze winkel is ook het bekende multifunctionele Carthago wandkoelmeubel geplaatst. Een deel van dit meubel  is voorzien van schuifruiten, de Legato uitvoering,  voor de presentatie van de verschillende salades en maaltijden. Martijn heeft hier gekozen voor een vrije bakken presentatie. Het andere deel is een Presto uitvoering met schappen voor de presentatie van voorverpakte producten. Door de afwisseling van deze indeling kunnen zowel de versbereide maaltijden en salades als voorverpakte producten perfect gepresenteerd worden. Tevens is  hier het Legato deel van het wandkoelmeubel voorzien van  kwartscomposiet  bodemplaten wat een luxe uitstraling geeft.

 

 

 

 

 

 

 

De Crescendo kistentoonbank is in deze winkel de verkooptoonbank  waarop de kassa’s zijn gesitueerd. Deze toonbank staat in het midden van de winkel en is uitermate geschikt voor de presentatie van los fruit. Aan de zijkant van deze Crescendo is er opbergruimte gecreëerd voor de verpakkingsmaterialen . De Luciano Trio AGF-stelling is tegen de wand, achter de Crescendo kistentoonbank geplaatst.  De gehele winkel is uitgelicht met LED verlichting. Tevens  is de AGF stelling voorzien  van geïntegreerde LED verlichting. Boven de Crescendo kistentoonbank  zijn sfeerlampen geplaatst.

De winkel is voorzien van een airconditioning in het model kanaalsysteem. Dit kanaalsysteem regelt een uitstekende verdeling in de gehele winkel.

Er is een zeer uitgebreide buitenpresentatie aanwezig. Deze buitenpresentatie is op maat gemaakt in een fraaie houtuitvoering. Tevens is er een Zanzibar koeleiland geplaatst. In dit koeleiland kunnen diverse voorverpakte producten dus ook buiten gekoeld gepresenteerd worden.  Met deze uitgebreide buitenpresentatie, kunt u van veraf al goed zien wat Groentehal Oosterik te bieden heeft.

We wensen Martijn Oosterik en medewerkers veel succes en een goede verkoop toe.

 

Meer foto’s kunt u vinden in de projectgalerie.