Nieuwendijk behoort tot de gemeente Werkendam. Deze gemeente ligt ten oosten van de Biesbos in de provincie Noord-Brabant. Tegenwoordig telt Nieuwendijk ruim 3500 inwoners. Sinds 1997 is Groente en Fruit Arie van der Stelt in Nieuwendijk gevestigd.

Groente en Fruit Arie van der Stelt voert een ruim assortiment. U kunt hier terecht voor o.a. groente, fruit, maaltijden, salades, soepen en versgebrande noten. Maar ook voor BBQ lekkernijen, kerstpakketten of buffetten draaien Arie en zijn medewerkers hun hand niet om.

 

Om de winkel dezelfde uitstraling te geven als de smaak van de producten, heeft Arie de hulp van Toonen Winkelinterieurs ingeroepen. In slechts enkele dagen is de winkel in een nieuw jasje gestoken. Zelfs in deze korte periode ging de verkoop buiten voor de deur gewoon door.

 

Doordat de jonge gebruikte Contendro koeltoonbank centraal in de winkel staat, is het bedieningsconcept behouden. Het Crescendo interieurmeubel naast deze Contendro koeltoonbank, biedt ruimte voor de presentatie van impulsproducten. Aan de linkerzijde in de winkel is een nieuw multifunctioneel Carthago wandkoelmeubel gekomen. Deze heeft een Presto inrichting, waardoor het geschikt is voor de presentatie van voorverpakte producten. Doordat de linkerzijde van de winkel nu ook optimaal benut wordt, oogt de winkel veel ruimer.

 

 

 

 

 

Aan de rechterzijde van de winkel is een occasion stelling geplaatst, waarbij de vakverdeling is aangepast voor o.a. de notenpannen. De kleuren van alle meubels zijn perfect op elkaar afgestemd. De zeer ruime AGF-stelling is behouden en ook aangepast naar de nieuwe kleuren. Helaas zijn momenteel de temperaturen te laag om de buitenreclame te kunnen aanbrengen. Zodra het warmer is zal dit zo spoedig mogelijk plaatsvinden.

 

We wensen Arie en medewerkers veel succes en een goede verkoop toe.