In de provincie Utrecht in de gemeente Stichtse Vecht ligt het dorp Breukelen.
In het centrum van dit fraaie dorp vindt u de Groente & Fruit speciaalzaak “Delicious” Groente, Fruit en Meer.

Moeder Angenita van Oosterom en dochter Joanna van Soest zijn sinds 1 maart 2021 de eigenaren en de drijvende krachten van deze speciaalzaak. Niet alleen de naam is aangepast ook de winkel heeft een grondige verbouwing ondergaan.Hiervoor hebben de onderneemsters het vertrouwen neergelegd bij Toonen Winkelinterieurs.

In een periode van drie weken is deze winkel geheel verbouwd. Er werd begonnen met de volledige demontage van het bestaande interieur, het verwijderen van de bestaande tegel- en cementdekvloer. Nadat er een nieuwe cementdekvloer aangebracht was werd de tegelvloer gelegd.Elke dag worden hier verse kant en klare maaltijden, toetjes, soepen, salades, smoothies etc. vervaardigd. Dit vraagt om voldoende koelpresentatie. Ook hier is gekozen voor twee multifunctionele “Carthago” wandkoelmeubelen beiden in een Presto uitvoering, met presentatie schappen.

De traditionele groenten worden overzichtelijk gepresenteerd in een “Waterval”AGF-stelling voorzien van geïntegreerde LED verlichting. De noten worden fraai gepresenteerd in een hoekopstelling.

Het middeneiland is mooi opgesteld onder het verhoogde plafond. Dit meubel is ook voorzien van een decorek in een robuuste “Industrie” look. Dit creëert extra presentatieruimte en de mogelijkheid voor reclame aanduidingen. De onderbouw is voorzien van een geïntegreerde flessenpresentatie uitgelicht met ledverlichting.

 

Voor een sfeervolle en juiste uitlichting van de versproducten zijn hier Baro product Led spots geplaatst. Ook aan de reclame in- en uitpandig is veel aandacht besteed. Ook is de verwerkingsruimte geheel aangepast. Hierdoor is veel meer ruimte gecreëerd en is er een Steamer geplaatst.

 

We wensen Angenita, Joanna en medewerkers veel succes en werkplezier toe!

Klik hier voor de fotogallerij.