De groente- en fruitspeciaalzaak van Ank en Jack Vermeulen bevindt zich in het Limburgse Panningen. In de volksmond ook wel Kepèl genoemd, naar de in 1643 verbouwde kapel. Centraal gelegen tussen de steden Roermond, Weert en Venlo. Kenmerkend voor Panningen is de grote regiofunctie die het dorp heeft door o.a. het relatief grote winkelcentrum. Het Raadhuisplein is te herkennen aan de toren, parkeergelegenheid, winkels en horeca.

De Gruntehoof voert een ruim assortiment van groenten en fruit. Niet alleen voor de populaire groenten en fruit, maar ook voor de vergeten groenten kunt u naar De Gruntehoof. Daarnaast verkopen Ank en Jack ook o.a. fruitschalen, sappen, salades, maaltijden en soepen. Alles vers bereid in eigen keuken. Er is een duidelijke taakverdeling. “Jack werkt altijd achter als kok en ik voor in de winkel als verkoopster. We zijn zelf altijd aanwezig en daarbij hebben we nog 3 medewerkers en wat weekendhulpen” verteld Ank.

 

Ondernemers Ank en Jack Vermeulen zijn vanuit de horeca 27,5 jaar geleden gestart met een groente- en fruitspeciaalzaak in Maasbree. Enige tijd later later werd er ook een tweede winkel in Panningen geopend, De Gruntehoof. Vervolgens werd de winkel in Maasbree verkocht om zich volledig te kunnen richten op De Gruntehoof. Komend weekend viert De Gruntehoof zijn 25-jarig jubileum. De klanten kunnen een week lang profiteren van het jubileum. Van 5 tot en met 10 november is er elke dag een andere productgroep in de aanbieding. De eerste dag soep, vervolgens stamppot, dan maaltijden en zo verder. “Het zijn alleen maar vers bereide producten uit eigen keuken die tijdens deze week in de aanbieding zijn. Ook organiseren we op zondag een reünie voor al het (oud) personeel. Hier verwachten wij zelfs een opkomst van maar liefst 75%”, vertelt Ank.

 

Enthousiast vertelt Ank: “Dat gezond eten een trend is merken we ook zeker. We hebben veel vaste klanten en dat zijn zeker niet alleen maar oudere mensen. De echte pieken op de dag zijn tijdens lunchtijd en aan het einde van de dag na vijf uur. Veel mensen komen dan nog een maaltijd halen als ze thuis gemakkelijk maar gezond willen eten of avonddienst hebben”. Ook in de toekomst verwachten Ank en Jack dat dit nog steeds zal toenemen.

 

Met de steeds grotere vraag naar vers bereide producten kreeg Toonen Winkelinterieurs wederom het vertrouwen om een deel van de winkel aan te passen. De hoek links achter in de winkel is voorzien van nieuwe koelingen en een modern op maat gemaakt interieur.

 

 

 

 

 

Er zijn maar liefst twee Carthago wandkoelmeubelen in een hoekopstelling geplaatst. Deze multifunctionele wandkoelmeubelen zijn beide voorzien van LED verlichting en een geluidsarme Silensys koelmotor, maar ieder uniek qua indeling. Het lange wandkoelmeubel, 3798mm, is voorzien van een Presto en Stakkato indeling. Op het ene gedeelte van de bodempresentatie worden de producten gepresenteerd op de vlakke bodem. Op het andere gedeelte van de bodempresentatie worden bewerkte producten gepresenteerd in GN bakken met daarvoor nog de mogelijkheid om deze producten voorverpakt in bakjes te presenteren.

 

Het tweeënhalve meter Carthago wandkoelmeubel is ook voorzien van een gecombineerde indeling. Ook hier biedt een deel van de bodempresentatie ruimte voor het presenteren van voorverpakte producten. Het andere deel van de bodempresentatie is ingericht met een Legato indeling. Dit gedeelte is voorzien van schuifruiten en geschikt voor de presentatie van losse bewerkte producten in GN bakken. Het geheel is aangekleed met reclame in de vorm van tekst en een prachtige belevingsfoto.

 

We wensen Ank en Jack veel succes en een goede verkoop toe.