De Gijsbrecht van Amstelstraat is de leukste winkelstraat van Hilversum Zuid en omliggende dorpen. Van alle grote ketens tot meer dan 100 speciaalzaken, waar de ondernemer zelf in de winkel staat, zijn klanten kent en echte service geeft. De winkels zijn makkelijk bereikbaar en parkeren voor de deur is ook mogelijk. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals koopzondagen, etalagewedstrijden enz.

Wim van Doorn werkt al 23 jaar op de Gijsbrecht van Amstelstraat. En voorziet de mensen met zijn winkel De Gijsbrecht Groente en Fruit van alle benodigde vitamines. Echter werd de winkel van Wim van Doorn te klein. De oplossing werd gevonden in een winkelpand aan de overzijde van de straat. Hierdoor kreeg Wim van Doorn maar liefst 80 vierkante meter meer.  Toonen Winkelinterieurs kreeg het vertrouwen om het nieuwe winkelpand in te richten. De opdracht en uitdaging was daarbij om een sfeervolle winkel te creëren die is voorzien van alle gemakken.

Vanaf de straat is de moderne look van De Gijsbrecht Groente en Fruit al goed zichtbaar. De buitenzijde van de winkel is voorzien van prachtige licht grijze tegels met daarboven een rood zonnescherm. De automatische schuifpui past ook helemaal bij de moderne inrichting.

 

De winkel is voorzien van maar liefst twee stuks Carthago wandkoelmeubelen. Deze multifunctionele wandkoelmeubelen zijn beide voorzien van LED verlichting, maar ieder uniek qua indeling. Het bijna 4,5 meter lange Carthago wandkoelmeubel is voorzien van een Presto indeling. Op het ene gedeelte van de bodempresentatie worden de producten gepresenteerd op de vlakke bodempresentatie en het andere gedeelte is voorzien van schuinoplopende frames. Het andere Carthago wandkoelmeubel is voorzien van een Stakkato indeling. Hierbij worden bewerkte producten gepresenteerd in GN bakken en is daarvoor nog de mogelijkheid om deze  producten in bakjes te presenteren.

 

Verder is de winkel ingericht met een maaltijdtoonbank, diverse schappen, presentatiemeubels, ananashouders, bananenstangen en AGF-stellingen. Eén van de AGF-stellingen is zelfs uitgerust met een bevochtigingssysteem t.b.v. bladgroenten.

 

Achterin de winkel bevindt zich een open keuken. Hierdoor komt de beleving met versproducten dichter naar de consument. In deze keuken worden vanaf heden door een kok ook maaltijden bereid in de nieuwe steamer. Daarbij is ook een blast chiller geplaatst, zodat de bereide producten snel kunnen worden terug gekoeld.

 

 

 

 

 

 

 

 

De winkel is voorzien van prachtige wandafwerking en steenstrips. Het geheel is aangekleed met reclame, o.a. prachtige sfeerfoto’s, freesletters en kliklijsten met uitwisselbare posters kleden de winkel echt aan.

 

Gisterenavond, 23 februari 2017, vond de opening van de winkel plaats. De receptie was druk bezocht door vrienden, familie en kennissen.

Kortom een prachtige winkel die wanneer u in de buurt bent, zeker een bezoekje waard is. We wensen Wim van Doorn en medewerkers veel succes en een goede verkoop toe.

 

Meer foto’s kunt u vinden in de projectgalerie op onze website.