Sint Joost is een kleine plaats in het midden van Limburg. Het telt ongeveer 1600 inwoners en behoort tot de gemeente Echt. Lizette en Eric de Loo zijn in 1994 gestart met hun groenteteeltbedrijf op de Brachterzijde in Sint Joost. Nadat Lizette een cursus had gevolgd om een boerderijwinkel te runnen, werd in 1997 een stukje van de loods ingericht tot winkel.

Het groenteteeltbedrijf is ook flink uitgegroeid en bevat inmiddels maar liefst 10 hectare asperges, 10 hectare prei, 5 hectare met diverse koolsoorten en 5 hectare met suikerbieten. Deze producten gaan naar de veiling en worden uiteraard ook allemaal in de eigen winkel verkocht.

Boerderijwinkel Lizette voert een uitgebreid assortiment van groenten van eigen land aangevuld met onder andere aardappelen, eieren, fruit en groenten van boeren uit de regio. Ook kunt u bij Lizette terecht voor dagvers brood en banket van de Echte Bakker uit Maasbracht en vele andere streekproducten. Want de dichtstbijzijnde supermarkt is al gauw drie kilometer verderop.

Nadat Toonen Winkelinterieurs  in 2019 de gehele AGF-afdeling heeft verbouwd was nu de Bakkerij afdeling aan de beurt.

In slechts drie dagen tijd is deze klus geklaard!

Het gehele interieur is vernieuwd, een nieuw plafond geplaatst met LED product verlichtingsarmaturen.
De gebaksvitrines ontbreken niet voor de presentatie van de overheerlijke Limburgse vlaaien.

Tijdens deze verbouwing hebben wij ook een nieuwe Maaltijdtoonbank mogen plaatsen op de AGF-afdeling voor de presentatie van de overheerlijke maaltijden en salades alles versbereid in eigen keuken. Ook buiten de openingsuren van deze Boerderijwinkel is het mogelijk, middels de buitenverkoop  automaten, een deel  van de heerlijke, verse producten te kopen.

 

Wanneer u in de buurt bent is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan dit prachtige bedrijf wat Lizette en Eric hebben opgebouwd.

 

We wensen Lizette, Eric en medewerkers veel succes en een goede verkoop!

 

Klik hier voor alle foto’s van de verbouwing!