Afgelopen week is het project Celik Market aan het Bijlmerplein te Amsterdam afgerond. De winkel is twee en halve week gesloten geweest om deze vernieuwing te ondergaan. Op 6 april jl. vond de heropening van Celik Market plaats en werd ook het 25 jarig jubileum gevierd.  Een druk bezochte opening met een DJ, diverse hapjes en drankjes.

Celik Market is voornamelijk gericht op Turkse consumenten. Het assortiment bestaat o.a. uit groente, fruit, specerijen, olijven en Turkse specialiteiten zoals Turks brood en baklava. Ook is er een groot gedeelte ingericht als slagerij. Al het vlees wat Celik Market aanbiedt is Halal. Nieuw in het assortiment zijn halal vleeswaren.

Er is een middeneiland geplaatst, waar de consument omheen loopt. Dit middeneiland is divers ingericht. Er is ruimte voor de presentatie van groente en fruit, maar ook voor olijven en gevulde zoete pepers. Deze worden gepresenteerd in een 2 meter lange fraaie Economy Maaltijd- koeltoonbank met hoge glasopstand. Tevens is het afrekenpunt in het middeneiland verwerkt.

 

 

 

 

 

 

 

Bij binnenkomst is aan de linkerzijde van de winkel een trapsgewijs AGF stelling, type “Waterval” opgesteld. De kleuren van de diverse interieuronderdelen zijn op elkaar afgestemd. Hierdoor is het  een prachtig geheel geworden.

Achterin de winkel is er een 5 meter Economy Vlees-koeltoonbank geplaatst. Om in de toonbank een scheiding te kunnen maken tussen de verschillende soorten vlees, wordt er gebruik gemaakt van een demontabel plexiglas tussenschot.

Aan de buitenzijde is de winkel voorzien van een lichtbak met reclame voorzien van afbeeldingen van fruit, vlees en natuurlijk het logo. Hierdoor is het extra duidelijk dat u voor halal producten en andere Turkse specialiteiten dus bij deze prachtige winkel terecht kunt.

We wensen Kasim Celik, familie en medewerkers veel succes en een goede verkoop toe.

Meer foto’s kunt u vinden in de projectgalerie.