Al 25 jaar is Lucas Primeurs gevestigd op de Jan van Goyenstraat in Heemstede. Ook daarvoor was er al een groenteboer gevestigd in dit pand. De ‘Jan van Goyen’ is een prachtige winkelstraat in het noorden van Heemstede vlak bij Haarlem zuid. Als consument kunt u hier terecht voor alle dagelijkse boodschappen. Vele speciaalzaken, zoals een bakker, slager, vishandel en dus ook de groente- en fruitspeciaalzaak Lucas Primeurs zijn hier gevestigd. Met gratis parkeren voor de deur, kunt u met al het gemak naar al deze speciaalzaken.

 

Lucas Primeurs voert een ruim assortiment, dat bestaat uit groenten, fruit, noten, salades, soepen en maaltijden. Alle maaltijden, salades en soepen worden dagelijks versbereid in eigen keuken. In het aspergeseizoen worden de asperges zelfs vers gehaald bij de familie Goertz in Maria Hoop. Deze asperges worden dan in de winkel voor de klant geschild. Met de ruime openingstijden, ’s morgens vanaf 7.00uur, geven Rob en Annemiek Lucas en medewerkers iedereen de mogelijkheid om te genieten van hun heerlijke producten.

 

Lucas Primeurs is door Toonen Winkelinterieurs voorzien van nieuwe buitenreclame. Een nieuw bord in stijl van het oude, maar toch net even luxer en uitgebreider. Ook is de pui bekleed met natuursteen. Wat bijdraagt aan het luxe uiterlijk van deze winkel. Het geheel valt ook ’s avonds goed op, want het wordt uitgelicht door middel van LED-verlichting.

 

Tijdens het bezoek aan Lucas Primeurs, donderdag 22 november, rook de hele winkel heerlijk naar vers gemaakte soep. Annemiek vertelt: “De soep is een speciale actie voor morgen, Black Friday”. Helaas bent u te laat voor de Black Friday deal, maar ik zou u zeker aanraden om een bezoekje te brengen aan deze winkel. Het water loopt u zeker in de mond en dan is het nog niet eens het aspergeseizoen!