Op het winkelcentrum De Meent kan de consument alles vinden voor de dagelijkse boodschappen. Het winkelcentrum is recent vernieuwd, waarbij de passage een facelift heeft gekregen, bestaande winkels zijn voorzien van een nieuwe pui en ook de Jumbo supermarkt is verbouwd. Bezoekers lopen vanaf het (gratis) parkeerterrein aan de Singel door de passage naar de supermarkt.

 

In 2008 hebben Marcel en Wendy Brouwer de groenten- en fruitspeciaalzaak van Marcel zijn ouders in Zeist overgenomen. Na 12 jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging en was er een prachtige kans om te verhuizen naar winkelcentrum De Meent in hun eigen woonplaats Odijk. Sinds begin maart is de nieuwe winkel geopend.

 

In de loop der jaren is het assortiment van de verswinkel van Marcel en Wendy steeds verder uitgebreid en koken ze ook dagelijks. Dit is begonnen met stamppotten en daarna volgde al snel soepen. Op dit moment hebben Marcel en Wendy een zeer ruime keuze aan onder andere maaltijden, salades en nu zelfs ook spareribs. Alles afgestemd op het seizoen.

 

Marcel: “We merken hier in Odijk dat veel mensen vragen naar gezonde maaltijden. Ook zijn er veel vegetariërs en mensen met allergieën. Onze maaltijden zijn zonder toegevoegde E-nummers en dergelijke, dus dit is voor ons geen probleem”.

 

De winkel is voorzien van een open keuken, waardoor de klanten kunnen zien en ruiken wat er bereid wordt. Marcel kookt de hele dag. De maaltijden die gereed zijn worden gepresenteerd in de toonbank. Deze staat samen met het afrekenpunt centraal in de winkel. Aan de rechterzijde bij binnenkomst in de winkel staat een bijna vijf meter lange AGF-stelling. Bij het zien van de prachtige kleuren van de producten loopt het water u al in de mond. Met het wandkoelmeubel van maar liefst ruim vijf en halve meter, aan de overzijde in de winkel, is er aan gekoelde presentatieruimte geen gebrek.

 

De leeftijd van de consument bij Brouwer Groenten en Fruit loopt zeer uiteen, van begin twintig tot tachtig plus. “Maaltijden verkopen we de gehele dag door. Ook ’s morgen al, dan komen veel mensen die tussen de middag warm eten. We zijn ’s avonds tot zeven uur open. Hierdoor zien we dat veel werkende mensen tussen zes en zeven even binnenwippen voor een verse maaltijd” vertelt Marcel.

 

Naast al het werk in de winkel brengt Marcel ook producten bij de mensen thuis in Odijk en omliggende plaatsen. U hoeft dus niet te hamsteren, Marcel heeft dagelijks verse producten voor u!

 

We wensen Marcel en Wendy veel succes!