Sinds vorig jaar is door de brancheorganisatie, ADN, De Groenteman met Ster in het leven geroepen. Een soort keurmerk, dat wordt uitgereikt aan ambachtelijke groente- en fruit speciaalzaken die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid. Arjan Klarenbeek is 1 van de 6 groentewinkels in Nederland die maar liefst 2 sterren behaalde!

De laatste jaren heeft Arjan Klarenbeek in samenwerking met Toonen Winkelinterieurs de winkel al regelmatig in fases vernieuwd. Onlangs is een deel aan de rechterzijde bij binnenkomst vernieuwd. De huidige Eurokisten die midden in de winkel stonden, hebben plaats gemaakt voor twee opmaat gemaakte middendisplays. Beide middendisplays bieden aan iedere zijde plaats voor 6 eurokisten. Op de kopse kant van de ene middendisplay is er ook nog de mogelijkheid voor de presentatie van los fruit. Op de kopse kant van het andere meubel is een werk/presentatietafel geplaatst, voorzien Tork rol met RVS vuilklep en afvalbak in onderbouw. Om deze meubelen optimaal te beschermen, zijn ze beide voorzien van een stootprofiel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rechts achter in de winkel zijn de aardappelcontainers vervangen voor een prachtig aardappelmeubel in hoekopstelling. In dit meubel kunnen voorverpakte en los gepresenteerde aardappelen gepresenteerd worden. Dit meubel is uitgevoerd in dezelfde kleur als de nieuwe middendisplays.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer foto’s kunt u een kijkje nemen in de projectgalerie, daar zijn enkele nieuwe foto’s van Arjan Klarenbeek toegevoegd.

We wensen Arjan, Jolanda en medewerkers veel succes en een goede verkoop toe.