Sinds 2003 is in de Versstraat in Barneveld de AGF-speciaalzaak van Arjan Klarenbeek gevestigd. Een winkel met een ruim assortiment, maar waarbij de uitstraling van de winkel niet meer overeen kwam met de uitstekende kwaliteit van de producten. Eind 2011 is er in samenwerking met Toonen Winkelinterieurs een plan opgezet om de winkel in een tijdsbestek van 4 à 5 jaar in diverse stappen te moderniseren. Met als doel, steeds een stapje dichterbij de complete en perfecte AGF-speciaalzaak voor Barneveld en omstreken. 

 

 

 

 

In 2012 is er veel veranderd in de winkel. Één van de oude wandkoelmeubelen werd vervangen door een multifunctioneel Carthago wandkoelmeubel. Dit Carthago wandkoelmeubel is met een zelfschep (Stakkato) systeem uitgevoerd. Hiermee werd het mogelijk om alle rauwkosten, salades en desserts optimaal te kunnen presenteren. Tevens is er een hoek met een vier-laags AGF-stelling ingericht. Deze stelling is in kisteenheden uitgevoerd. Niet te missen is de unieke notenpresentatie. In deze relatief kleine verkoophoek worden de losse vers gebrande noten zelfs warm gepresenteerd. De AGF-stelling en notenpresentatie zijn beide geaccentueerd door belevingsfoto’s.

Anderhalf jaar later is er besloten om ook het andere wandkoelmeubel te vervangen voor een multifunctioneel Carthago wandkoelmeubel. Dit Carthago meubel is speciaal ingericht (Presto indeling) voor de presentatie van voorverpakte producten. Beide Carthago wandkoelmeubelen zijn voorzien van een geluidsarme en energiezuinige silensys koelmotor.

In 2014 kreeg Toonen Winkelinterieurs voor de derde keer het vertrouwen van Arjan en zijn vrouw Jolanda om de winkel te moderniseren. Ditmaal is het afrekenpunt, wat zich eerst bij de uitgang van de winkel bevond, naar het midden van de winkel verplaatst. Het afrekenpunt is zo opgesteld dat het personeel een goed overzicht over de winkel en contact met de klant heeft. Er is rondom ruimte om producten op diverse manieren te presenteren. Op de hoek van de afrekenbalie is een scherfijspresentatie geïntegreerd, waarbij flesjes verssap als impulsartikel worden aangeboden. Ook de maaltijdtoonbank, waarin vers bereide maaltijden worden gepresenteerd, is onderdeel van het afrekenpunt. Deze maaltijdtoonbank is voorzien van een granieten bodemplaat. De combinatie met de zwarte presentatieschalen maakt het geheel compleet.

In diverse stappen is er nu een winkel ontstaan, die is gebaseerd op behoud van eigenheid en klantvriendelijkheid. Er is echt aan ieder detail gedacht. Een ruim opgezette winkel met durf om te presenteren, groot compliment naar Arjan en zijn medewerkers.

Voor een ieder die geïnteresseerd is, is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze enthousiaste ondernemer.

We wensen Arjan, Jolanda en medewerkers veel succes en een goede verkoop toe.

Meer foto’s van deze winkel kunt u vinden in de projectgalerie.